• sevgili sennheiser teknik servisinin bana bozulan cx300'ümün yerine yolladığı, daha sağlam bir görünüşü olan yeni cx300 modeli.
  • eskisine oranla çok daha çabuk bozulan kulaklık. üstelik kullanıcı hatası olmadığı halde servise yolladığım kulaklığımı kullanıcı hatası diyerek "kapsüller kirlenip tıkanmış" diye yalan sebep uyduran ve bozuk kulaklığı geri gönderen bir teknik servise yolluyorsunuz bu kulaklığı, haberiniz olsun.. ben yandım, siz yanmayın..

    üstelik bozuk ve bir sikime derman olmayacak kulaklığı bana yollarken yurtiçi kargo ile karşı ödemeli gönderip 6.5 tl kargo ücretini de bana ödetmeye kalkıyorlar.. ben size öyle mi yolladım ulan ? parasını vermedim mi aslanlar gibi..

    koskoca metan benim 6.5 liralık kargo paramla yaşayacaksa helal olsun.. sen benim kulaklığı değiştirme her gün 2-3 defa temizlediğim gözüm gibi baktığım ama tamamen teknik problemlerle bozulmuş kulaklığı kirlendi bahanesiyle garanti kapsamına alma ve ürünü hiç ellemeden geri yolla sonra da bana geri yollarken kargoyu bana ödet..

    yurtiçi kargo izmir nokta şubesinde duruyor kulaklık, lazımsa metan yetkilileri oradan kendilerine geri iade yaptırabilirler.. benim bir sikime yaramayacak zira o kulaklık.. bundan sonra metan logosunu gördüğüm bir ürünü hayati ihtiyacım bile olsa almam.. alırken 2-3 kere düşünürüm demiyorum bakın, almaya tenezzül bile etmem..
  • modern tıpa. müzik dinlemiyor iken kulağınıza taksanız dahi, hiçbir şey duymazsınız. öyle de bir bass vurur ki, lezizdir.
    yürürken, dolaşırken müzik dinlemeyi sevenler için gayet iyi bir kulaklık.
  • izolasyon olayını abartmışlar. kulaklıklar takılıyken ağzınıza bi yudum kola alıp içerdeki sesleri dinleyin.
  • siparişim üzerine dün elime geçen, ilk izlenimlerime göre ses kalitesi iyi, yalıtımı harika olan kulaklık. kusursuz bir ses kalitesi istemiyor, kaliteli olsun diyorsanız gayet yeterli. yok "dinlediğimde oha adamlar yapmış diyeyim, keyiften çıldırayım" diyorsanız, başka modele alalım sizi.
    (bkz: ekşi sözlük satış departmanı)
  • 50 milyonluk kulakiçi philips kulaklığımdan sonra, beni büyüleyip yepyeni dünyaların kapısını... pek de açmamış kulaklık. kulakiçi olmayan uyduruk bi kulaklıktan sonra buna geçeydim bambaşka olurdu herhalde.
    ayrıca;
    (bkz: mp3 çalardan daha pahalı olan kulaklık)
  • keten pantolonumun cebinde çamaşır makinesinde yıkanan, pantolonun cebinde ipe asılan ve kuruyan, daha sonra bir anda (sırtımdan hançer yeme efektiyle) aklıma gelen, yapılan kontrol sonucu hala eskisi gibi çalışmaya devam ettiğini gördüğüm kulaklık. hala heyecandan titriyorum, hey maşallah be...
  • mymemory sağ olsun ben 50'ye kapattıydım ama türkiye'de 110 liraya satılıyor. parasını hak etmiyor para verip almayın. aylardır kullanıyorum öyle aman aman bi tribi yok. sıradan bi kulaklık.
  • bozulan "philips she 9500" model kulaklığımın yerine aldığım, bin pişman olduğum, verilen parayı zerre haketmeyen iğrenç bir kulaklık. 40 liralık she 9500 den sonra, tizler çok mekanik, midler gereksiz yüksek, ve basslar da çok az geldi. yalıtım olayında ise she 9500 den bariz daha iyi. arada ki 70tl lik fark için yeterli değil tabi bu yalıtım artısı. hatta şunu belirtmeliyim ki buradan okuyup ta cx300 alacak olanlar varsa almasınlar, verdikleri paraya yazık. 24 saat son ses çalıştırın açılır (burn-in olayı) falan geyikleri var sennheiser kulaklıklar için ama yalan yok öyle birşey aldığım gün nasıl kalas ses veriyorsa hiçbir değişiklik olmadan devam ediyor. illa sennheiser isteniyorsa cx200 tercih edilmeli 30 liralık fiyat farkına rağmen en ufak bir ses farkı yok iki kulaklık arasında.
  • yolda yürürken arkadan gelen arabanın kornasını duymayıp şoförden tepki görmenize neden oluyor. tabii kulaklık halen kulağınızda olduğundan bu tepkiyi duymayıp yalnızca görmekle kalıyorsunuz.
hesabın var mı? giriş yap