• turkiye milli takimi icin euro ile yapılan anlaşmaya mi yanarsın? memleketin içinden geçtiği bu durumda bu paraların dökülmesine mi yanarsın?

    n'apiyor kardeşim bu adam? ne bileyim yani bir kere neden futbol ekonomisi türkiye'den kat kat büyük ülkelerin hocalarından daha fazla para alıyor? (bkz: ispanya)

    hayır bir de mesela sen senelik 15 milyon tl verdin de bu arkadaş yok olmaz mı dedi? dediyse defolsun gitsin zaten gelmesin.

    bir de iki mikrofon gördü mu vatan, millet, milli gorev, çiğ bir popülizmle yoğurup konuyu yabancı sınırına getirir. tabi istemezsiniz lan yabancı. yoksa avrupa genç hoca dolu. kim senin çağdışı futboluna ve düz adam fikirlerine 3.2 milyon euro saysın?

    haram zehir zıkkım olsun, lan, terbiyesizler.

    tanim: şenol güneş'i avrupa'nın en çok net maaş kazanan milli takımlar hocası yapan üzücü anlaşma.

    kaynak

    debe editi: bir yandan dünya'da böyle eşi olmayan paraların teknik direktörlere bol keseden dağıtıldığı ülkemizde maalesef sma hastalığı'nın inanılmaz yüksek ilaç masrafları devlet tarafından karşılanmıyor.

    ada da hayatta kalabilmek için ilaca ihtiyaç duyan bebeklerden birisi ve yardımlarınızı bekliyor. detaylı bilgi için sma tip 1 hastası ada'ya umut ol kampanyası başlığına, ya da hem bilgi hem bağış için bu gofundme linkine danışabilirsiniz. bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler.
  • esas üzüldüğüm şey; artık şaşırmıyor oluşumuz...

    bir şeylerin değişmesini istiyorsak tepki göstermeliyiz...
  • niye?
    neden?
    yani napıyor ki bu kadar para alıyor?
    stresse her işte var, yorgunluksa çoğu işte var, emekse her şeyde var.
    bir mühendisten daha mı çok koşturuyor? bir akademisyenden daha mı çok düşünüyor? bir işçiden daha mı çok yoruluyor? bir madenciden daha mı çok sağlığını ortaya koyuyor? bir şoförden daha mı çok dikkatli? bir cerrahtan daha mı çok stresli?
    velev ki bunlardan hepsini daha fazla barındırıyor olsun, 3.2 milyon euro’luk nasıl bir yorgunluk o? nasıl bir stres o?
    gerçekten anlamıyorum burada para eden şey ne? futbolla alakam yok ve bu düşüncem futbolla sınırlı da değil.
    mesela konser başı 600 bin lira alan sanatçılarımız var. neyin maliyeti + kârı 600 bin tl? yani bir akşam çıkıp şarkı söylemek hadi etsin 10 bin 20 bin ama 600 bin nedir?
    takım kurmak, antrenman yapmak, analiz yapmak, adam oynatmak bunların maliyeti, iş gücü ne yani? hadi olsun ayda 50 bin. o da fazla söylüyorum. 3.2 milyon euro nedir? nasıl normalleştirdiniz bu rakamları? bu adamın ülkeye ne getirisi var? ne kazandırıyor? eğitime, ekonomiye, bilime, medeniyete katkı yapan hiçkimseye böyle bir meblağ vermiyoruz, bu adama neden veriyoruz?
  • fatih terim alsa sayfalar dolusu eleştiri getirilecek maaştır.
  • bir spor adamı gibi değil, devrin bürokratı gibi konuştuğunu ve çalıştığını gördüğümüz için şaşırtmayan maaştır.
  • şenol güneş ten medet umup takımın başına getiren sığ zenginler yüzünden.
    ulan 17 sene önceki td yi tekrar getirmenin ne manası var.
    muhtemelen şenol gitse yerine tekrar fatih terim gelicek.
  • (bkz: keriz parası)
  • şenol güneş corona virüs aşısını bulmak gibi önemli bir iş yaptığı için 3.2 milyon euro maaş alıyor olması gayet normal bir durumdur.
  • alir niye almasin muridleri cok. sozlukte de cok sayida muridi var, seyhlerine laf etirmezler.
  • neye itiraz edildigini pek anlayamiyorum?
    sorun haketmeyen insanlara yuksek meblaglar kazandirilmasi mi, yoksa bu meblaglari kazanan insanlarin yaptiklari isler ile bu paralari haketmiyor olmalari mi?

    senol gunes hangi kategoride?
hesabın var mı? giriş yap