• bana ilk defa uzun entryler okutan yazar.
  • (bkz: babanın ölmesi/@senyazmasanbenyazmasam)

    entrysi ile babamı aramamı sağlamış kişidir.
  • izdivaç programlarını ve yerli dizileri hiç kaçırmayan, geleneklerine bağlı -o kadar ki bekar olup evlenecek olsa düğün bile yapar- paraya para demeyen, kendini şımartmak istediğinde vakko çikolatadan başka çikolata yemeyen yazar.

    senin/benim çocukken gittiğimiz pazarlara ve ara sıra işten güçten fırsat bulup kaçtığımız salı pazarına burun kıvırır/yanından geçmez. avm marketlerinden çıkmaz.

    tüm bunlara rağmen benden yaşça büyük büyük olsa da ablasının bitanesi olan, sohbetini her daim sevdiğim, kendisine/yaşanmışlıklarına saygı duyduğum, yazdığı mesajlarla keyfime keyif katan yazar.
  • yazdıklarıma takmış durumda olan, sözlüğü günlük gibi kullandığımı söyleyerek aslında benim gibi soyut şeyler yazamadığını, hissiyatının monoton olduğunu, çalkantıları olmadığını söylemek isteyen yazar. üstelik kendisi olmasa güncel olaylar hakkında hiçbir bilgimiz olmayacak. o derece. kendisi kadar boş vakte sahip olmayı çok isterdim. topuğuma sıktıracağına gelip kendin sık diyor ve ekliyorum halep ordaysa arşın burda.
  • sen yazmasan ben yazmasam şeklinde okunur.
  • benden ilham alan yazar.

    (bkz: #22931370)
  • ne yapmaya çalıştığını anlayamadığım yazar. gerçi eski sevgilim olmasından şüpheneliyorum. benle ilgili her türlü bilgiye sahip kendisi. bir de belli ki bir alıp veremediği var benle. ya da zamanında isteyip de alamadığı bir şey olmalı ki nick altımı becerip duruyor. birazdan da mesaj kutumu becerir.
  • sanırsam urfalı bir yazar
  • duygusal yazılar yazabilme kapasitesine sahip bir yazar. entrylerinde duygularını anlatamadığı yerde ya da tam olarak şöyle diyim 'uğraşmak' istemediği yerde karakterleri karşılıklı konuşturur. bu onun için daha kolay bir yol sanırım. tamamen kendi tercihi ama kendisine tavsiyem içinden gelenleri olduğu gibi yazmasıdır.

    yoğun bir hayatı var. belki de bu yüzden belli aralıklarla ve az yazıyor. sürekli yazsa belki daha üretken olacak. ama bunu da pek tercih edemiyor ve bizleri de üzüyor.

    polemiğe girmeyi seviyor ama kararında bırakıyor. hır gür çıksın istemeyenlerden.

    kimisinin bam teline basarken kimisinin de yarasına tuz basıyor. bam teline basılan sinirleniyor , yarasına tuz basılan kederleniyor.

    geçmişinde benim hayatıma çok benzeyen bir yaşantısı olmuş. yorucu geçen yılların acısını umarım ilerde çıkarır.

    seveni az ama özdür. kimseler onu sevsin istemez. kimseyle de samimi olmak istemez.

    hayatı hep kararındadır;

    ne azdır-ne de çok.
hesabın var mı? giriş yap