• her ne kadar adı paparazzi gibi sortie gibi beach'leşmişse de hala tikilerin istila etmediği, üstelik inci gibi kumu, turkuaza çalan çıldıran bir suyu ve yakınında sadece basit bir restoranı olan bir plaj var hala çeşme'de dalyan tarafında.

    böyle bir yer: http://wikimapia.org/13436598/tr/sera-beach-club

    gidin görün, bi'kaç seneye bu da kalmaz.
  • beach ortamında sürekli duptıs duptıs müzik çalarak kafa ütülemeyi ne kadar tasvip etmiyorsam, bu arkadaşların da sürekli rock çalmalarını aynı oranda tasvip etmiyorum. buna ek olarak tuvalet ve duş kullanmak ücretli ve her kullandığınızda para vermeniz gerekiyor ki bu da çok saçma. bunu yapacağına şezlong bedelini yap 7-8 milyon isteyen istediği kadar kullansın tuvaleti, duşu. tesisin bir diğer garip özelliği aslında denize girilen kısım bildiğiniz halk plajı fakat bu arkadaşlar plajın gerisinde şezlong kiralıyorlar. tabi para vermek istemeyen çevre sakinleri şezlongunu, şemsiyesini, çaydanlığını, havlusunu alıp kumsala oturabiliyor. sonuçta burası bir beach olarak adlandırılmamalı keza özel bir denizi falan yok, halk plajına şezlong kiralıyorlar sadece. denizine yorum yapmadım zaten tek güzel yanı denizi, gerçekten berrak ve temiz, çeşme'nin bakir kalmış köşelerinden bir tanesi.
  • aya yorgi koyundaki iki kafe pi işletmesinden biri. aya yorgideki en güzel denize sahip olan kısımda yer almaktadır bana göre. o paparazziye marrakeche giden yoldan dönmez de devam ederseniz, arabayı haşat edebilirsiniz. o yüzden direkt dalyana girip düzgün yoldan gitmenizi salık veririm.
  • aşırı pis bardakları sebebiyle çay içilmeyen işletme.
  • denizi ne kadar güzelse çalan müzikler o kadar kötü. cıstak cıstak ve son ses vasat altı türkçe poptan vazgeçmeleri lazım.
  • çeşme'nin en güzel koylarında üst sıradadır.
    dalyanköy estinbel sitesi içerisinden yol var. ulaşım bu şekilde sağlayabilirsiniz.
    2021 kişi başı giriş ücreti 60tl.
    bira 40tl.
    ayayorgi beachleri için düşünürsek fiyatlar bi tık daha uygun.
    işletmenin alt kısmı halka açık ve ücretsizdir.
  • bu sene suyu bir türlü ısınmamış; değil çeşme'nin, dünyanın en güzel koylarından biri…
hesabın var mı? giriş yap