• dolu dolu bir başarı hikayesi onunkisi...o bir vokal!
    dün senfoni orkestrası ile verdiği caz konserinde gördük ve duyduk ilk kez kendisini. sen neymişssin seran, maşallah. ses, görüntü, sahne, kariyer hepsi var kardeşimizde. bir başladı dünya müziklerinden, o söyledi biz izledik, araya türkçe serpiştirmeler, şarkılar hikayeleri ile geldi, bir de söz yazarlığı marifeti varmış, bunu da öğrendik. bir koltuğa 5 karpuz sığdıranlardan, tüpraş' ta kimya mühendisi olarak çalışırken, bir taraftandan da ciddi bir müzik kariyerini sürdürüyor, bu güzel sentezi görmek bize nasipmiş. şansın ve yolun açık olsun güzel kardeşim. yine bekleriz, yine gel bizim oralara, ülkemiz için çok değerlisin aslında, çok güzel bir örnek olmuşsun, ne kadar çok izlensen, bilinsen o kadar katma değerin olur memleketime.
    belli ki güzel bir aile desteği var arkasında, ailesini kutluyorum buradan.
    belli ki güzel bir iş desteği var arkasında, kıymetini biliyorlar, yöneticilerine teşekkürler...
  • kendisini 20. uluslararası ankara caz festivalinde kürşat başar orkestrası ile dinleme şansım oldu. hem sempatik hem de oldukça yetenekli bir ses. dinlemekten keyif aldık.
  • kaliteli sesi olan vokal. ve iyte mühendislik mezunu.
  • uzerinizdeki olu topragini atip biraz gulumsemek isterseniz her carsamba kursat basar orkestrasi ile zorlu zanzibar'da sahne almaktadir.

    davete gelecekler icin seran'in notu:

    "çarşamba akşamı buluşmaya geleceklerin dikkatine!! attention! durum ciddi! lutfen en sicak gülümsemenizi görebileceğimiz bir sekilde yaninizda tasiyiniz. etrafinizda can sıkıcı konuşmalar, üzgün yüzler görürseniz ilk müdahaleyi hic cekinmeden hemen oracikta kendi gülümsemenizle yapiniz. ardindan biz devralacagiz umutsuzlari, üzgün ve kaygılılari, hooop bir tur atip müziğin kanatlarinda yeniden konacağiz yere :) let the musıc play on! "
  • göze,kulağa ve kalbe hitap eden,ingilizce ve fransızcası parmak ısırtan,o ses türkiye'ye "asıl ses bu ses türkiye" mesajı veren,uzun zamandır bu kadar net,temiz ve hatasızını duymadığım güzellikte sese sahip başarılı müzisyen.
    en etkileyici yorumlarından biri için buyurun...
  • buralarda çokça yer edeceğini düşündüğüm kişi. şeffaf odada denk gelmiştim kendisine ve programın sonlarına doğru 1973 yılında anne marie david'e eurovision birinciliği getiren tu te reconnaitras adlı şarkıyı, daha sonra nilüfer tarafından türkçeleştirilmiş haliyle beraber *
    muhteşem söyleyerek aklımda yer etmişti. bugün youtube'da beğendiğim videolardan liste yaparken tekrar çıktı önüme. haftanın henüz ortasında, bu güzel havada çalışmaktan bunalmış ruhunuzu bir nebze dinlendirmek için sizleri şöyle alalım
  • cocukluk arkadasimin esidir.
    ilk single calismasi youtube'da yayimlanmis, cok da guzel olmus:

    buradan
  • içinde sen de varsın adlı ilk albümünü geçen ay çıkarmış sanatçı.
  • (bkz: müjdat gezen) in yeni gösterisi pera müzikali'nde yer alan sanatçılardan biridir. basın tanıtımında yaptıkları kısa gösterilerde gördüğüm, sesi ve performansı ile aklımı başımdan alan sanatçı kişisi. you are the best for me.
hesabın var mı? giriş yap