• uğur dündar her ne kadar serap belet dese de ekranda göründüğünde aşağıda beliren bantta serap belet douillet yazıyor bir süredir.
  • şu anda habertürkteki programında, on beş yılda on üç çocuğunu kaybeden kadına " şimdi sizin psikolojiniz de bozuktur" deyip, "nasıl katlanabildiniz bu duruma, çok etkileniyorsunuz, üzülüyorsunuz, değil mi? " gibi saçma sapan sorular soran kadın.
    şu diyaloğu da unutmayalım:
    s.b: fotoğraflarına bakıyorsunuz şimdi, ağlıyorsunuz?
    kadın: evet hocam, tabi.
  • adı okununca amin demek ihtiyacı hissediliyor.
    buyrun hep birlikte ellerimizi semaya açıp deneyelim:
    serap belet douillet amin.
    allah kabul etsin.
  • farklı bir albenisi olan haberci hanımefendi.
  • çekici hatun.
  • çok güzel bacakları olan hanımefendi.
  • habertürk kanalında sabah haberlerini sunan kadın. her sabah kahvaltı yaparken onun gazete haberlerini sunuşunu izliyorum. 1 hafta kadar yoktu yerine biri erkek biri kadın 2 tane genç sunucu arkadaş geldi o zaman kıymetini anladım. gün aşırı çıktılar sabah haberlerine ve erkek olan sürekli haberleri duygusuzca okudu. diğer genç kadın (mehtap özkan'dı sanırım) arkadaş ise sunum sırasında youtuberların arkadaşlar dediği gibi sayın seyirciler diyip durdu. tabiki o arkadaşlara birşey demiyorum, gençler pişecekler ancak onları izleyince serap hanımın neden ekranda olduğunu anladım. takılmaksızın hitap ediyor ve sunarken haberi size işliyor. kendisinin sunduğu haberlerden çok keyif alıyorum. kendisi buraları okursa diye yazıyorum. biraz daha gülümserse daha güzel olabilir çünkü güne kendisiyle başlıyoruz. bu arada yukarıda belirtmişler ben de tekrar edeyim kendine has bir çekiciliği var ve bacakları da çok güzel, ne giyse yakışıyor.
    edit: imla
  • tıs tıs tıs diye, tıslayarak konuşan sunucu. nasıl spiker olabilmiş, hayretler içinde kalıyor insan. sürekli konuşunca çekilmez çile oluyor, çok rahatsız edici.

    edit akbayram: bir de, hep şaşkın bir ifade takınıyor yüzüne. bunların dışında iyi.
  • sabahları ne günah işledim de selçuk tepeli ile program sunuyorum diyordur.
  • çok kibar ve donanımlı bir kadın.tek başına iken iyiydi,selçuk tepeli geldiğinden beri performansı düştü çünkü adam kelimeleri onun ağzına tıkıyor.programın yöneticisi de bu duruma arkadaşlar bir durun birbirinizin lafının üstüne konuşmayın demiyor.heleki bu sabah baktım cümleler üstüste geliyor artık birbirinin lafını kesme yarışına girdi.her bokada yorum yapmayın.hava durumu için hüseyin geldi adamı bir konuşturmadılar,onud siz yapın bari...
hesabın var mı? giriş yap