• altı adet barış güvercini tarafından diri diri yakılmış genç kız. varoşun kıyısında, işinde gücünde insanların bindiği taşıta saldıracak kadar barışçıl iyilik meleklerinin kurbanı.
    (bkz: http://i.milliyet.com.tr/…11/09/fft15_mf420769.jpeg)
  • acil şifalar diliyorum, yapanın cezalandırılmasını istiyorum ve en güzeli de gazetede "tedavisinden sonra hiç bi yanık izi kalmayacağı" yazısını da çok büyük sevinçle karşılıyorum..

    da.. bunun ceylan önkol'la alakası ne onu kavrayamadım. serap eser bi saldırı kurbanıdır ve saldırganlar da cezalandırılmalıdır bunda sizinle hemfikir olmayan yok ki.. ceylan'ın öldürülüşünün hesabının sorulmasını isteyenleri kafanızda anında serap'a saldıranlarla niye bir tutuyorsunuz? serap'ın yaralanması sonrası birileri "vatandaşın basamakta durup otomatik kapı çarpması" diye bi slayd gösterisi mi hazırladı (bkz: vatandaşın mayına basma olayı).. saldırganlar yakalanmadı mı.. ya da olay hasıraltı edilmeye çalışıldı da ancak medya ve kamuoyu baskısı sonucu mu gündeme taşındı.. delil toplanmadı mı..

    bu sorular daha çok arttırılır.. ama ceylan önkol'un, güler zere'nin başlıkları altına serap eser bkz'ları vermenin, bu iki kişi hakkında belli makamlara eleştirilerini sıralayanları serap'a yapılan saldırının parçasıymış gibi göstermenin amacı nedir.. serap'a saldıranların daha kim olduğu bile bilinmezken, ceylan'ın ve güler'in katilleri bildiğin ...... iken (yazamıyorum bile gg olur diye), teröristin terör eylemiyle (saldıranlar pkk'lıysa) .......'in eylemi neden aynı kefeye konur..

    bi aralar her terör eyleminden sonra hepimiz ermeniyiz'cilere çatardınız.. n'oldu o eskidi mi.. artık ceylan'a, güler'e, onların lafını edenlere çatmak daha mı popüler..
  • ceylan ya da güler olayındaki tepkiden daha azını almasının sebebi olayın üstünün resmi makamlarca kapatılmaya çalışılmaması, ya da bizzat failin o resmi makamlar olmamasıdır. nasılsa devlet faili bulacak diye değil, faili bulmaya çalışacağına emin olunduğu için devlet eleştirilmemektedir. o faili meçhuller failleri bulunamadığı için faili meçhul değildir ayrıca.. failleri bellidir. sadece üstü kapatılmıştır ayrı..

    ceylan ve güler olayında gösterilen tepkinin temel amacı hasıraltı edilmeye duyulan tepki ve bu hasıraltı eden kurumun bizzat devlet olmasıydı. bu olayda bunun benzeri bi durum yok.. ne hasıraltı etme durumu var, ne unutturmaya çalışma, ne halkı bilerek yanlış bilgilendirme, ne de resmi kurumların bile isteye işledikleri bi cinayet..

    fark o yüzden..
  • eger kendisini ceylan onkol ile bir tutuyorsaniz devleti teroristle bir tutuyorsunuz demektir. benim itirazim yok, gorusunuze saygim var. ben demedim siz dediniz. benim icin ceylan onkol'un cani ile serap eser'in cani aynidir, ve onlarin canini alan ya da almaya tesebbus eden ayni seydir. burada tutarsiz biri varsa o da serap sever'in canina ceylan onkol'un canindan daha fazla deger verendir. illa bir pust aranacaksa orda aramak daha dogru olur yani, onu diyorum.
  • 1 ay dayanabildi, ve bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

    şu an katillerinin yüzünü görmek isterdim; ne düşündüklerini, nasıl yorum yaptıklarını, bu kızın ölüm haberini aldıklarında hayatlarına nasıl devam edebildiklerini. sanırım "napalım" diyip şişelerine yeni mazotlar doldurup başka otobüslerin başka sivillerin avına çıkacaklar.

    uğur kaymaz'ın, ceylan önkol'un katillerinden başka bir yerde mi yargılanacaksınız sanıyorsunuz? yanılıyorsunuz. aynı bokun soyusunuz.
  • yapılan şiddet eylemlerini kürt halkının iradesidir diyerek pişmiş kelle samimiyetinde savunan kollayan sözde kürt temsilcisi, özde pkk yandaşı dtp'nin arkasına saklandığı tüm sahte insani değerlerinde ölümüdür.
  • yazık çok yazık. anlayamıyorum artık böyle bir ülkede yaşamayı ben. nasıl bu kadar kolay olabilir ölmek. nasıl kimse hesap soramaz bir şey yapamaz. daha kaç kişi ölmeli, kaç masum öldü, nereye kadar böyle gidecek.. hepimizin sonu bir otobüs durağı olana kadar mı?
  • hiçbir şeye taraf bile değildi.

    sadece belki de geç kalmamak için koşarak yetiştiği bir otobüse bindi bir gün, akbilini bastı, koltuğuna oturdu veya ayakta kaldı kim bilir.. sonrası alev, korku, sirenler ve belki hayal meyal bir hastane.. görmediyse yansımasını bir şekilde şanslıydı hatta belki de. hikayenin ona düşen kısmı olsa olsa bu kadar, gerisini saatlerce anlatsan boş, bomboş..

    sevgili serap senin arkandan binler yürümeyecek veya anılmayacaksın gösterilerde eylemlerde veya ailen hariç hüzünlenmeyecek kimse bir kaç zaman geçince. daha önceki masumların binlercesi gibi milat da olamayacaksın hiç bir şeyde. yaşın yetmezdi belki sen hatırlamazdın mavi çarşıları o bombalamaları..

    üzgünüm senin için, üzgünüm taraf değildin.

    ne diyebilirim ki? o otobüse binmeyecektin.

    hepsi o. nur içinde yat.
hesabın var mı? giriş yap