• (bkz: senem erdine)
  • istanbul tip fakultesi anesteziyoloji anabilim dali agri merkezinin kurucusu
    turk algoloji dernegi baskani
    rejyonal anestezi dernegi genel baskani
    avrupa agri teskilatlari federasyonu genel sekreteri
    dunya agri enstitusu genel sekreteri
    dunya noromodulasyon teskilati yonetim kurulu uyesi
    vs.vs...

    kendisine ulasmak isteyenler capa tip fakultesinden ya da 3.levent'teki istanbul agri merkezi'nden (tel:324 01 48-324 01 49-383 73 85) baglanti kurabilirler..
  • istanbul ağrı merkezi'nde görev yapan bel adına ün salmış bir doktor kendisi. ilk randevu aldığımda sekreteri beni randevudan önce arayıp kendisinin önemli bir toplantıda olacağını ve randevuyu başka zamana ertelemenin mümkün olup olmadığını sordu peki dedim olur, ardından kontrol için randevu aldım, sonra gene sekreteri aradı ve kendisinin(doktor beyin) çok hasta olduğunu ve gelemeyeceğini söyleyip gene randevuyu başka tarihe çekti gene tamam dedim.

    he muayenesinden de bir kaç bir şey eklemek isterim:

    ilk görüşmede direkt kendisiyle görüşemiyorsunuz çünkü ondan önce başka bir doktor sizin hasta dosyanızı dolduruyor, ardından kendisiyle görüşebiliyorsunuz, fakat ne enteresandır ki o dosyadaki şeyleri serdar bey tekrar soruyor, hemen aklınıza " e o zaman neden direk serdar bey doldurmuyor o dosyayı?" sorusu gelebilir, normaldir, ben de anlam veremedim. muayeneye gelince kendisi yaklaşık 3dakika 22 saniye içinde tanıyı koyabilme yeteneğine sahip, bir o kadar da kendine güvenen bir tarzı bir duruşu var fakat öte yandan ise odasında siz muayene olurken tanımadığınız başka insanların oturması da ihtimal, evet yanlış duymadınız muayene olurken tanımadığım 2 insan daha vardı, biri orada çalışan bayan hekim diğeri de tanımadığım ve koltukta oturan bir adam, ne kendini tanıttı ne de izin aldı, insan bir sorar "burada dursam rahatsız olur musunuz efendim?" vs. yani demek istediğim serdar bey bir o kadar profesyonel olsa dahi bu davranışıyla benden kesinlikle büyük bir eksi aldı, doktorluğa ve özellikle de o profesyonellikteki bir insana hiç yakışmadı diyebilirim bu hareket. sonuçta doktorla hasta arasında olan her şeyin özel olması gerek diye düşünüyorum, aile, akraba dışında doktorun çevresi o odada bulunmamalıydı bulunmamalı da, her neyse. bunun dışında doktor sizi mr'a yönlendirirse ve sizin de özel sigortanız varsa hiç düşünmeden gidin çünkü doktor radyotom ile anlaşmalı, diyelim ki sigortanız mr parasının %70'ini karşılıyor, geri kalan %30'luk pay size kalıyor, fakat doktor bu görüntüleme merkeziyle anlaşmalı olduğu için o geri kalan %30'luk payı da doktor ödüyor, yani mr için sizin cebinizden beş kuruş para çıkmamış oluyor, bu da gayet güzel bence.

    edit: bilmeyenler icin kendisinin katildigi bir programin linkini paylasiyorum serdar erdine program konugu
  • 1954 doğumlu anesteziyoloji profesörü. istanbul tıp fakültesi ağrı ünitesi'nin kurucusu. 1990 yılı nda bu ünite yök tarafından ülkemizin ilk algoloji bilim dalı olarak kabul edildi, erdine de o zamandan beri bilim dalı başkanı. 18 bin üyesi bulunan avrupa ağrı teşkilatları federasyonunun başkanı. 300'den fazla ağrı merkezini bir araya getiren dünya ağrı enstitüsü'nün (world institute of pain) kurucusu ve vakıf ceosu.

    ayrıca, 12 yıldır geçmek bilmeyen başağrımı tek muayenede teşhis eden ve 6 senedir rahat bir hayat yaşamamı sağlayan müthiş bir doktordur.
  • beni ayağa kaldırmaya azmetmiş doktordur. 2 nükleoplasti 1 kortizon ve toplamda 3 ay süren tedavi sonunda sabahları ağrısız uyanmaya ve düzgün yürümeye başladım. ameliyata karşıdır kendisi beni de ameliyattan kurtarmıştır. paragöz profesörlerden değildir. hastasını uzun süre kontrol eder para istemez. sohbet etmesi keyifli, enerjisi yüksek ve işini iyi yapan bi doktordur.
  • istanbul tıp fakültesi’nde ağrı ünitesinin, algoloji bilim dalı’nın kurucusu ve ilk başkanıdır. çalışmalarını, yöneticilik yaptığı ulusal/uluslararası kuruluşları, kitap ve yayınlarını burada bulabilirsiniz.

    web sayfası
  • prof. erkan topuz'un özel notunu ilettiğim halde, ağrıdan inleyen kanser hastası babamın ağrı kesici reçetesini vermeyen, illa da babanı evde görücem diyen doktor. niye görmek istediğini siz tahmin edin artık.
hesabın var mı? giriş yap