• kocaelisporlu sol kanat oyuncusu. kocaelispora beşiktaştan gitmişti
  • kocaelisporda bile yedek kalan,tek becerisi topu alarak yandim allah nidalariyla kar$i kaleye kadar ta$imak olan,be$ikta$ gibi boyle bir oyuncuya zaten sahip olan takimda* ne yapacagi merak konusu olan $ahis.
  • yillardir gece gorusunun eksik oldugu, halk arasinda tavuk karasindan mustarip oldugu iddia edilen futbolcu. istanbul, aksaray dogumludur ve 7 kardesi vardir. halen genclerde oynayan omer topraktepe'nin abidi. kendi manevi abisi ise sedat peker'den baskasi degildir.
  • küçük takımların büyük yıldızı..
  • tekrar kocaelispora imza atan oyuncu.beşiktaş adına sevindirici bir olay.
  • geçen sezon ikinci devredeki ankaragücü maçında "kafayla" attığı galibiyet golü ile beni hem sevinçlere hemm de dumurlara sürükleyen adam. aslen kocaelili oluşum sebebi ile kendisini sever sayarım.
  • bir zamanlar be$ikta$'ta oynamı$ sol kanat oyuncusu..hatırladıgım kadarıyla bir türlü formasının üst kısmına sahip olamazdı,maca forması $ortun icine sokulmu$ bir $ekilde ba$lardı fakat mac sonunda ilginc bir $ekilde on taraf $ortun icindeyken sadece arka kısmı cıkmı$ olurdu..bu istisnasız her mac boyle olmu$tur..isteyen ara$tırabilir..
  • futbola karagümrükspor'da oktay derelioglu ile beraber ba$layip daha sonra oktay'la paralel bir hayat ya$ayan futbolcu..
    sol kanat oynar enteresan goller atardı, attıgı goller genel olarak güzel goller olurdu. fena da oyuncu degildi. duvar paslarında genel olarak duvar olup 25-30 metreden yaradana sıgınıp topu doksan diye tabir edilen bölgeye asardi.

    be$ikta$'la ilk macına 1994'de cıktıktan sonra 1998-99 sezonu icerisinde eski ni$anlisi oktay derelioglu ile ni$anlaninca kafaları sıyırdı, fulya'da kovalamacalar ertesinde serdar kocaelispor'a, oktay'da jet fadıl'ın siirt jet pa sına gitti.
    2-3 sene sonra gene ba$arisiz bir be$ikta$ deneyimi ya$adi.
    istanbul alemlerine uzak olmamak icin transfer olacagi takımların marmara bölgesinden olmasına dikkat eden kıvır kıvır afacan velet webster saclarına sahip birisidir.

    bir de mutlu vardi be$ikta$'ta ondan ayrı bahsetmek lazım.
  • kocaelispor da farkli zamanlarda 3 kere oynama basarisini göstermis futbolcudur. ilki besiktas dan kocaelispor a transferi ile olmaktadir. körfez ekibinde besiktas taki ilk zamanlarini hatirlatan performansini gösterince 100. yil da tekrar siyah beyazlilara dönmüstür. lucesku nun besiktas inda 2 sezon oynadiktan sonra 2004-2005 sezonunda bir alt ligde yer alan kocaelispor a ikinci kez dönmüstür. performansindan ziyade ya yönetim ya da teknik direktörle yasadigi sorunlar yüzünden kocaelispor un o zamanlar ayni ligde bulundugu rakibi olan bursaspor a transfer olmus, bursaspor u süper lige cikardiktan sonra da sivasspor a transfer olmustur. bu gectigimiz sezon basinda da ücüncü kez yuvasina dönmüstür. (bkz: kocaelispor)
    serdar topraktepe nin anneannesi hayrabolu luydu diye bilirim. zira cocukken kendisini kirmizi bmw si ile hayrabolu sokaklarinda görmenin baska bir izahi yoktu.
hesabın var mı? giriş yap