• internet lalesi. cahil ama ki ne. internet i ondan öörenen bildiğini de unutuyo...
  • koç bilgi grubu'nun danışmanı olan insan. aynı zamanda da tercüman gazetesinde köşe yazarlığı yapmakta olan kişi. aynı zamanda mustafa ve cemil adında oğulları olan insan.
  • oğuz boylarından istanbul surlarına kadar gelmiş ve edirne kapıdan allah allah sesleriyle içeri girmiş olan şerefli bir gazeteci. en son alınan haberlere göre ismi eliz olan makedonyalı bir mankenle lailada twist yaparken görülmüş.**
  • tatlı mı tatlı, super bir adam.
  • bildiğiniz liberal, piyasacı, kapitalizm goygoycusu, sabah isimli iktidar yandaşı gazeteye cuk oturan, oturduğu yerden chp'ye "liberalleşin, sendikalara karşı çıkın, tekel işçilerinin hakkını savunmayın, sendikaların kapatılmasını savunun, imf'ye ayak bağı olmayın, küreselleşmeyle uyumlu bir 'sol' parti olun" mesajları veren şahıs. parayla tutulmuş bir ideolojik tetikçi.

    http://www.sabah.com.tr/…_tekelciyle_ideoloji_yapti

    yazdığı yazının farklı yerleri birbirini tutmuyor. ciddi dezenformasyon yapmış. kemal kılıçdaroğlu avrupa sosyalistler ve demokratlar partisi başkanı olan paul nyrup rasmussen'in ve yine grup başkanı olan martin schulz'un övgülerine mazhar olurken, şeref oğuz isimli ideolojik tetikçimsi chp'nin sosyalist enternasyonel'den atılmak üzere olduğunu iddia ediyor.

    aynı yazının bir yerinde, yunanistan'daki pasok'u imf ile anlaştığı için övüyor; yine, aynı yazının başka bir yerinde ise chp'nin büyük sermayeyi ve imf'yi savunduğunu iddia ediyor. aynı yazının bir yerinde ispanya'daki psoe'nin sendikalara karşı tavır aldığını söyleyerek övüyor; bir yerinde chp'nin işçiler çıkarılırken sessiz kalmasını eleştirip, tekel işçilerinin "şov" yaptığını iddia ediyor.

    bu adamın amacı, gazete patronuna yağcılık yapmak amacıyla chp'ye saldırmak. saldırırken bu adamın tutarlı olmasına da gerek yok. chp işçi düşmanlığı yapsa, "niye işçi düşmanlığı yaptın?" diye saldıracak, imf düşmanlığı yaptığında "niye imf düşmanlığı yaptın?" diye saldıracak. yazıda önce chp'nin ekonomi programının sovyetlerin terimlerini kullandığını iddia ediyor, sonra chp'yi işçilerin haklarını yeterince savunmamakla eleştiriyor.

    goygoyculuk böyle bir şey. paranızı kim veriyorsa onun papağanlığını yaparsınız. tutarlılık filan gerekmez. yeter ki durmadan vurun.
  • melih gökçek zihniyetli şahıs. biçim ve içerik olarak melih gökçek'le aynı zihniyetteler.

    ikisi de "dersim katliamı'nın tazminatı chp'nin iş bankası'ndaki hisselerinden ödensin!" diyor. o hisseler chp'ye tek kuruş para kazandırmıyor. o hisselerin "yönetim" hakkı chp'de, parasal kazancı türk tarih kurumu ve türk dil kurumu'na ait. mahkemeler de bu yönde karar verdi. chp, o hisselere ve o paraya dokunamaz. öyle bir tasarruf yapamaz. chp o paranın tek bir kuruşunu bile bir yerden bir yere aktaramaz.

    böyle bilgisiz tipleri köşe yazarı yapan, tayyip'in damadının sabah gazetesi. yazmadan önce bir araştır ya! illa tekzip yiyeceksin, aklın başına gelecek. bunun gibi insanlar yaşıyor hakikaten.

    http://www.isbank.com.tr/…aklik_yapisi-256-247.aspx
  • doksanlı yılların internet gurusu. o yıllarda yazdıklarının özeti de şu; "internet diye bir devrim yaşanıyor. biz türkler her şeyde olduğu gibi bunu da kaçırıyoruz. devlet acilen bir şey yapmalı."

    o kadar.

    şimdilerde anlamadığı diğer konular üzerine ahkam kesiyor sanırım. vakti bol olanlara önerilir.
  • köşe yazılarında, okura vermesi gereken bir fikir olması gerektiğini birinin kendisine anlatması gereken yazar.
    oradan giriyor buradan çıkıyor, daldan dala atlıyor, konu bütünlüğü yok, daha önemlisi bir (ana) fikir de yok, sürekli goy goy.
    ekonomi ve finansa ilişkin ciks tabirleri yazının içine ambar gibi yığınca, o yazı olmuyor işte.
  • bugün "yurtsever girişimciler" diye bir kılıf uydurarak akp burjuvazisini korumak için kalem sallamış kişi.

    http://www.sabah.com.tr/…dislik-operasyonu?paging=2
  • 27 ocak 2014 tarihli cüneyt özdemir yönetimindeki 5n1k programında ekonomide neler oluyor alt başlıklı konuda mustafa sönmez karşısında gündemdeki yolsuzluk ve hukuk tanımaz iktidar eylemlerinin üzerini örterek ekonomiden çıkışın kazandığımızdan daha azını tüketmekten, masrafları kısmaktan geçtiğini ve sürecin 2008 - 09 krizine benzediğini söylemiş mustafa sönmez'den cevabını almıştır: 2009 krizi bir siyasi merkezli değildi, bugün yaşanan kriz siyasi merkezli olup bizzat iktidar sorumludur ve halk yolsuzlukları ekonomik kriz nedeniyle göz ardı etse de zamanla acısı hissedilince abartarak yolsuzlukları konuşacak.

    kısaca hükümet politikalarını benimseyen bir köşe yazarı(msı).
hesabın var mı? giriş yap