• 28 eylül 2013 swansea city arsenal maçında premier ligdeki ilk golünü atan 18 yaşındaki alman.

    bizde 1995 doğumlu oyuncular kadroya sadece 3.lig takımlarıyla yapılan kupa maçlarında girerken ve de belki şans eseri 5-10 dakika top oynarken bu çocuk maça ilk 11'de başlamıştır.
  • arsenal'in en son model wonderkid adayı. iki ay öncesine kadar takıma adapte olamamış gibi gözüküyorsa da, özellikle son tottenham maçında oldukça hazır bir görüntü çizdi. hızlı ayakları ve isabetli tek paslarıyla dikkat çekti. yaşının 18 olduğu düşünülürse büyük bir potansiyel barındırıyor ve wenger gibi bir dahinin ellerinde iyice çılgın atabilir.

    (bkz: buralar hep entry dolacak)
  • arsene wenger ve ekibinin sevdiği tarzdaki oyuncu. özellikle arsenal'in namağlup şampiyon olduğu sezon ve sonrası, wenger hep böyle ucuza oyuncular kapatır, takımı o isimlerle yenilerdi.

    bild'e göre dortmund ilgileniyormuş kendisiyle. haber muhtemelen doğrudur çünkü bild'in her alanda istihbaratı sağlamdır. fakat kendisi neden arsenal'den ayrılıp dortmund'a gitsin şu an; onu anlayamadım.
  • iyi olacağı belli futbolcu. arsenalin eğer kiralık değilse ne akıla gelipte sattığını anlamak gerçekten zor
  • (bkz: serge gnabry/@ceyar i kim vurdu)

    arsenal'de forma giyen 1995 stuttgart doğumlu (19) genç sağ kanat.

    kariyerinde şimdiye kadar sadece 5 premier lig maçına ilk onbir çıkabildi. geçen sezonun sonuna doğru (2013/14 nisan - yaş 18) dizini feci sakatladı ve bu sayede 'gerçek arsenalli' oldu. o sakatlık sonrası bu sene (2014/15 - yaş 19) hiçbir takıma kiraya verilemedi. iyileşti mi bilmiyorum ama şubat ayına geldik, eleman hala piyasada yok. kimi teorilere göre kendisinin aslında ölmediği, tropik bir adada adolf hitler, elvis presley ve 2pac'la beraber gününü gün ettiği iddia edilmekte.

    gelecekten gelen sezon sonu (2014/15) edit'i: eleman 7 aylık sakatlığı sonrası kasım sonu gibi iyileşmiş. ancak pertleştiğinden dolayı u21 kadroya yollanmış. tüm sezonu ise a takımda tek resmi maç yapamadan tamamladı. bir sakatlık uğruna ya rab, ne güneşler batıyor.

    ---------- bonus ----------
    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: arsenal/@ceyar i kim vurdu)
    ---------- bonus ----------
  • wba'a kiralanmış alman kanat oyuncusu.wenger kiralamaz genelde kendi parlatırdı.beni şaşırtan bir transfer yapmıştır.
  • hızlı, güçlü, çabuk, oyun zekası üst düzey, nerede ne yapması gerektiğini biliyor, ikili mücadeleye girmekten çekinmiyor, altyapısı sağlam. ileride önemli yerlere geleceği kesin gibi.

    edit: imla
  • 2 sene önce arsenal ile maçtalara çıkarken bu yaz transfer sezonunun son gününde werder bremen'e 5 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olduğunda yitip giden bir gençlik diye düşündürdükten sonra takımının son haftalardaki çıkışında pay sahibi olan 21 yaşındaki kanat oyuncusu. yalnız dünkü leverkusen maçının devre arasında çıkmak zorunda kaldı ve takımının yaptığı açıklama bir omurga yaralanması olduğu yönünde idi.

    * https://www.instagram.com/sergegnabry/
    * https://twitter.com/sergegnabry
  • 11 kasım 2016 san marino almanya maçında hattrick yapan genç golcü. sanırım ilk milli maçı. yolu açık.
hesabın var mı? giriş yap