• (bkz: mine sota)
  • aydın/söke'li, ex-kuşadası müdavimi, kedisever ödüllü blogcu.

    japonya'da ege otlarına, sebze yemeklerine, zeytinyağlılara hasret bir şekilde dünyalar tatlısı eşi yoshiki ile mutlu mesut yaşamını sürdürmektedir.
  • kendisine serrose demesi tam anlamıyla epic fail olan blogger.
  • sevdiğim bir blogger arkadaştır. japonya hakkında ilgi çekici bilgiler verir. blogunu sık sık günceller ve her girdiğinizde mutlaka yeni bir yazı bulursunuz.
  • blog, twitter, facebook, youtube.. hepsini kapatıp tası tarağı toplayıp gitmiş. daha dün "japonya'da günlük hayat" videsonu izlemiştim :/
  • "insanlar çok ama çok kötü" demiş ve gitmiş maalesef.ama son yayınladığı bu yazıda kalkmış.sadece japonya da gördüm açık.döner umarım
  • cok mutsuz oldugunu dusundugum blogger. ailesinden uzakta yasayan pek cok blogger takip ediyorum ama sergul'deki baska bir mutsuzluk.
  • yanlış hatırlamıyorsam bir yerde "gezmeye gelip de nefret ettiğim japonya'da 6 yılım bitti." demiş blogger. okan bayülgen'in programına baglanması (ki bir programda okan bey eşi sergül ve onun da eşiyle yemek yediklerini söyler) blogunda sahip olduğu her şeyi bir fiil ifşa etmesi ve bakımlı bakımsız makyajlı makyajsız her halini göz önüne sermesi kendine acayip güvendiğini düşündürüyor bana. sadece kendisini değil eşini, annesini, kardeşlerini de olaya dahil etmekte ve japon pazarı diye ayrı bir yerde japonya'dan satışlar yapmakta. evet kıskanıyorum böyle dolu dolu bloglar yazabilenleri, değişik ve renkli bir hayatı var en azından insanların ilgisini çekecek göstermeye değecek şeyleri var.
  • kendisini uzun süredir youtube kanalından takip ettiğim blogger. videoları genelde japonya'da hayatla ilgilidir. çok sevimli japon bir eşi ve de karamel isimli kedisiyle beraber yaşamaktadır. iyi bir okuyucudur blogunda da kitap değerlendirmeleri yapar. ara sıra kozmetik ürünlerle ilgili video çekmişliği de vardır. severim kendisini

    edit: son oylananlara girince yazma ihtiyacı hissettim. efsun'u gerçekten çok seviyodum sergül ablanın bir takipçisi olarak. her fotoğraf ya da videosunda maşallah demekten insan kendini alamıyordu nasıl güleryüzlü, ne kadar mutlu bir bebekti... instagramda cenaze postunu görünce şok oldum. sergül ablaya ve yoshi beye allah sabır versin ne diyeyim. keşke bebekler ölmese..
hesabın var mı? giriş yap