• (bkz: #34557466)
  • levent gültekin'e göre memleketi yöneten 3 kişiden biri. diğer ikisi malum.
  • wikipedia'ya göre; turkuvaz medya grubu'nun ceo'su ve çalık holding yönetim kurulu üyesi. 64. türkiye hükûmeti'nde türkiye enerji ve tabii kaynaklar bakanı olan berat albayrak'ın abisidir.

    ancak fatih tezcan denen kişinin yaptığı açıklamalara göre, iktidarın gölgesindeki birçok medya kuruluşunun ve gazetenin sorumlusudur.

    link: https://www.youtube.com/watch?v=f3lyavrr9xk

    videodaki şahsa tahammül edemeyenler için*, dakika 15'ten itibaren aynen yazıyorum;
    "darbe olduğunu yazdım, bla bla. benden başka kimse yazmadı bla. **a haber, siz 2 numara küçük gelirsiniz. anadolu ajansı genel müdürü, trt genel müdürü... a haberin başındaki serhat albayrak, aynı zamanda 24'ten de sorumlu. havuz medyası da diyorlar. ben demem tabi. o medyadan genel koordinatör olarak, bu çok örtülü bir şey olabilir*, sorumlu serhat albayrak hesap verecekler. hasan çimen... 24'ün başında zaten kimin olduğu belli değil, onları geçelim."

    videodan yakaladığım birkaç noktayı daha eklemek isterim;
    dakika 4:10;
    "orhan sali* a haber yönetiminin ne mal olduğunu biliyor. daha da fazla konuşmam."
    dakika 6:58;
    "çok fazla yanlış veya yalan söylenmek zorunda. orhan sali'den yalan beklemem ama öyle söylemek zorunda."

    videoda, 12 haber ajansı, gazete ve medya kuruluşundan bahsedilmektedir. bir dipnot olarak, videoda bu medya kuruluşlarının darbe gecesi cumhurbaşkanını sansürlediği iddia edilmektedir. ismi zikredilenler;
    -anadolu ajansı
    -ihlas haber ajansı
    -trt
    -atv*
    -tv24
    -ülke tv

    bu ülkede havuz medyasını bilmeyen yok. fakat bu oluşumun alenen itiraf edildiğine şahit olduğum sayılı ifadelerden biri bu video. "bu ülkede basın özgürlüğü vardır", "basın hiçbir dönemde olmadığı kadar özgürdür" diyenlere selam olsun...

    tarihe not: belli bir siyasi görüşün güdümünde insanları yönlendirmek, istediğini batırmak, istediğini çıkarmak, karşıt görüşü her şartta yanlış göstermek, yalan ve iftira atmak, yandaşı yalakayı ise her koşulda aklamak ya da yanlışını örtmek gibi eylemlerde bulunmak üzere oluşturulmuş organize bir yapıya, ve bu yapının koordinatörü olduğu iddia edilen bu şahsa, bunca itiraf ve kanıt ortada olduğu halde dava açabilecek kimse yoktur. yıl 2016, yer türkiye.
  • off-shore şirket sahiplerinden. ayrıntılar cumhuriyet gazetesi'nden pelin ünker'in paradise papers yazı dizisinde incelenebilir.

    http://www.pelinunker.com/…ff-shore-biraderler.html
    http://www.cumhuriyet.com.tr/…kardesi_de_cikti.html
  • türkiye siyaseti üzerinde en etkili birkaç isimden biri olmasına rağmen, 15 mart 2019 tarihi itibariyle eksisozluk'te hakkında sadece 6 entry yazılmış olması beni şaşırtan kişidir.
  • turkuvaz medyayı yöneten adam
  • pelikancıların ana sponsoru olduğunu tahmin ettiğim kişidir. bildiğiniz üzere pelikan bir medya yapılanması ve medyanın başında yeni bir gölge dolaşıyor, bu ne aydın doğan ne çalıklar ne de yıldırım demirörendir. bu kişiler daha çok tetikçiyken bu medya konseyinin baronu bana göre bu adamdır. bu adamı doğru takip etmek lazım çünkü rüzgar burdan gelecek

    silinmesin tanımı: maliye bakanının kardeşi olan zaat.
  • bugün kaybetmiştir.
  • ak parti medyasının patronu ve kilit ismidir.

    ahmet davutoğlu’nun ak parti genel başkanlığı ve başbakanlıktan istifa sürecindeki pelikan bildirisinin de kameralar önünde fazla görünmese de perde arkasındaki isimlerindendir. hazine ve maliye bakanı berat albayrak’ın abisidir aynı zamanda.
hesabın var mı? giriş yap