• instegramda öneriliyordu baktım adam başarılı gibi.yeri sanırım şişlide.seneye bir ziyaretçisi olucam sanırım
  • 5 kasım 2019’da mecidiyeköy’de bulunan dr. serkan aygın kliniğine saç ekimi için randevu almış bulunmaktayım.
    klinikte çalışan eda hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.saç ekim sürecimi ve sonuçlarını burada olumlu veya olumsuz bir şekilde tarafsız olarak editleyeceğim.bakalım bizi neler bekliyor.

    edit 1: önce korktum erteledim,sonra ertelemeyeyim yaptırayım dedim araya pandemi süreci girdi derken aylar sonra bugün günlerden pazartesi 06.07.2020 ve saç ekim işlemim gerçekleşti.4200 greft demiştik.benden 4320 greft çıktı.dhi tekniği ile oldum.ilk muayeneye serkan aygın giriyor bir 10-15 dk konuşup ekim planı yapıp operasyona yollanıyorsunuz.benim ekibin başında kibar bir doktor ibrahim bey vardı.şüheda hanıma da hafif elleri için minnettarım.bütün çalışanlar işini layıkıyla yapıyorlar.araya ben soru sordukça dikkatlerini dağıtıyormuş hissi yaşadım bir kaç kere.operasyon doku tıp merkezi yani kendi kliniklerinde yapıldı.her şeyden önce çok acıyor diyenler için ekim sırasında yarı uyukladım yani hiç bir şey hissetmedim.ara ara daldım gittim.başta yaptıkları,damar yolundan verdikleri yarı anaztasi gibi bir şeyle iyice sakinleştirdikten sonra lokal anaztesi uyguladılar bir iki ufak acı haricinde süreç çok acısız uyuşuk mayışık geçti.bugün ilk günüm sorusu olan arkadaşlar ilk günüm olduğunu düşünüp ona göre soru sorarlarsa yardımcı olurum.onun haricinde de gelişmeleri editlemeye devam edeceğim.saçlı günler.

    edit 2:saç ektirmek isteyen arkadaşların başka bir yere bakmasına gerek yok.klinikten içeri girdiğinizde zaten o güven hissini alıyorsunuz.fiyat performans açısından bence şu an türkiye’de ki en iyi saç ekim merkezi.bu arada 2 ay sonraya da ücretsiz 1 adet prp hediye etti eda hanım sağolsun.umarım unutmaz:)

    edit 3: bugün saç ekimimin 10. günü.ilk günler uyumak falan çok sıkıntıydı ama şu an bir sıkıntı yok.günler çok hızlı geçiyor.bu süreçte ekimden çok memnunum.sadece kafamın arkasında hafif bir ödem oluştu.operasyon sonrası ile burcu hanım diye biri var o ilgileniyor ona yazdım.serkan aygına sorup geri dönüş yaptı.zamanla geçer dediler.ekim yerindede çatlaklar oluştu onu da sorduğumda normal süreç dediler.ekim sonrası bir muhattabınız olması ve sürekli takip etmeleri güzel bir şey.şimdilik sorun yok her şey yolunda.bakalım ilerleyen günlerde beni neler bekliyoru.editlemelere devam.
    6.ay editi: arkadaşlar 6. ayım dolmak üzere.önlerden bakınca sonuç harika.şuana kadar çok az şikayetim oldu.sadece tepeler seyrek kaldı.ama tepeler önlere göre daha geç çıkıyormuş.onu da bekliyorum bakalım.xpecia söyledim 3 kutu.3 ay kadar kullanıcam vitamin takviyesi olarak.bu süreçte saçların gelişimini desteklemek çok önemli.bu arada saçlar çıkar çıkmaz kız arkadaşım oldu.bir rahatıylan çapkınlık yapamadım yakışıklı yakışıklı.hemen kaptılar :)
    7.ay editi: merhabalar tam 7. ayım doldu.bugün serkan aygın klinikte kontrol için randevum vardı.randevuya gittiğimde serkan hoca kontrolden sonra revizyon önerisinde bulundu.önlere 400,tepelere 600 greft olmak üzere totalde 1000 greft daha rütuş ekimi yapıldı.saçlar kesilmeden aralara yapıldı.herhangi bir ücret talep edilmedi.serkan hoca ben tatmin olmak istiyorum dedi.ben memnundum aslında ama hoca mükemmeliyetçi galiba.du bakalım nasıl olacak.yani anlayacağınız yine o ekimden sonra ki sıkıntılı sürece giriyorum gibi ama bu sefer saçlarım uzun.ekipte ki şüheda hanıma da burdan selamlar :)
    9.ay editi: şu an sırma gibi saçlarım var maşallah.son revize ekimim şok dökülmesinde olmasına rağmen tarak geçmiyor saçımdan.sadece ön çizgimde ve tam tepe bölgesinde bir tık daha yoğunlaşma olmasını bekliyorum.ama tabi bu saçım var diyenlerden bile daha çok saçım olmasını istemekten başka bir şey değil.çevremdekiler çok sık olmuş biraz seyrelttir veya toka alalım sana diye şakalar yapıyorlar.son ekilenler de çıkınca iyice ibrahim erkal saçına dönecek galiba zılgıt çekerek yürücem sokakta.
  • görüşme için 7 ocak'a randevu aldığım doktor-klinik. sonrasında operasyon ne zamana planlanacak göreceğiz.

    edit: direkt 27 ocak'a randevu aldım, sonrasında 2 hafta tatil gibi olduğum için. o sabah gidip operasyona gireceğim bakalım.

    edit2: operasyon gerçekleşti. sonraki gün pansuman, lazer vb. birkaç işlem de yapıldı. 15 gün içinde kabukları dökmüş olup bekleme dönemine geçmeyi umuyorum. ben gayet memnunum şu an. (sonucu görmek için en az 5-6 ay var daha:)

    edit3: sacekimisonuclari diye bir forum var, ben de ara ara paylaşım yapıyorum başkaları da yapıyor. (diğer doktorlar için de) orayı takip edip yapılan ekimlere bakabilirsiniz.
  • gerçekten operasyon yapmış arkadaşlar bi yeşilendirebilir mi diye merak ettiğim ünlü ekimci.
  • sizleri gönül rahatlığıyla yeşilleyebilirim
  • az önce real madrid-barcelona maçında (bkz: el classico) reklamı çıktı. şaşırdım.
  • biraz önce el clasico'daki reklam panolarında ismini gördüğüm saç ekici.
  • el clasico’da reklam billboardlarından adını duyduğum doktor.nasıl bir reklam bütçesine sahip olduğunu düşünmekteyim
  • el clasicoya reklam vermek nereden baksan kral hareket
  • an itibariyle el classicoda reklamı görülen doktor. tek rakibi thy hakkaten.
hesabın var mı? giriş yap