• facebook'ta önerilen gönderi olarak karşıma çıkan "cin büyü musallatına maruz kalan kişiler için umut ışığı olmaya.." sloganıyla dikkatimi çekmiş sayfa.
    fetö'nün batağına düşmüş kişilerin tedavisi için kendisine başvurulabilir.
    (bkz: fethullah gülen üç harflileri kullanıyor)

    serkan hoca danışmanlık

    haber linki
  • --- spoiler ---

    "allah dilemedikçe yaprak bile kıbırdamaz"

    --- spoiler ---
  • darbeci müslümanları yola getirmek için gidilmesi gereken yek adres.
  • (bkz: serkan hoca cin çıkarma danışmanlık gıda inşaat ve turizm tic. ltd. şti.)
  • bir vaka çalışması.

    işte o anamnez:

    --- spoiler ---

    serkan kiremit kimdir?

    7 yaşımdayken sivas’ta o zamanlar ismi bilinmeyen defalarca yıkılmak istenipte yıkılamayan ve şu anda türbe olarak ziyaretçi kabul edilen evliyanın mezarına küçük abdestimi yapmam sonucunda şu anda seans ve bakımlarım da yardım aldığım gayb aleminin varlıkları olan cinlerle tanıştım. başlar da halay çekmelerini izleyerek, her gün yeni bir şeyler öğrenerek tek beden de iki alemde yaşamaya başladım. can abi, ibrahim abi, süleyman abi diye adlandırdığım abilerim o gün bu gündür hep yanımda oldukları için değişik bir çocuk edasıyla insanlar beni garipsediler.

    iki alemde de sevdikleri olan insan olmayı ben istemedim fakat bu durumdan hiç te pişman değilim. abilerimle yaşarken o zamanlar da bile sokaktan geçenlerde kimler de cin var kimlerde yok görebiliyordum. değişik bir çocuk olmam nedeniyle annem ve babam bu durumdan fazlası ile endişe duymuş beni kurtarmak adına bir çok hocalara götürmüşlerdir.

    hocalar teşhislerin de büyü yapmışlar, hayvan pisliğine basmış, indir ağacının altından geçmiş vs. gibi bir çok teşhis koymalarına rağmen abimlerim yanımda olduğu halde onları göremeyen sözde hocalara abimlerimin gülmesiyle sonuçlanıyordu. verdikleri muskaların etkisi olmadığı gibi abilerim bunları boş yere takma hiç bir etkisi olmaz diyorlardı.

    daha gelmeden gelecek kişileri anne ve babama söylemem, musallatlı insanlar hakkında bilgi vermem, odam da abimlerimle konuşurken yakalandığım da ailemi o zamanlar çok korkutmuştum. sabah namazlarında yataktan düşürülerek uyandırılmam, gençlik yıllarımda yaptığım hatalarım da tokatlanmalarımdan tutun da beni hiç görmediğim yerlere götürüp gezdirmeleri eminim bir çok insanın kabul etmeyeceği yaşadığım sıda dışı olaylardan bazılarıdır.

    amacım; hal böyleyken yaşım ilerledikçe hafız olmam ve dini konular da kendimi geliştirmem neticesinde abimlerimle birlikte musallatlı insanların kurtulmasına vesile olmaktır.

    --- spoiler ---

    kaynak

    .
  • islam meşruysa bu da meşrudur, dalga geçmemek lazım. cinlerin varlığına inanmak sizi ne kadar geri zekalı yapıyorsa cinlerin musallat olabileceğine, diğer insanların sizi kurtulmak için yönlendirebileceğine inanmak ancak o kadar geri zekalıcadır.
  • amına soktum attı posta bak

    yavşak kendince ihtiyaç gideriyorsun da sanki beleşe gideriyorsun, o laf söylenmişse bile bunu para için yapanlara söylenmemiştir kesin. bu asalaklara inanıp parasını kaptıranlara hiç acımıyorum o ayrı
  • melih gökçek'in tavsiye ettiği kişi :)
hesabın var mı? giriş yap