• ateşli silahlar konusunda uzman bir abimiz olsa gerek. diğer yeni yetmelere nazaran başarılı anlatımı ve samimiyeti ile dikkat çekiyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=x98nnyq1i3w
  • sonunda youtube kanalını açmıştır.

    https://www.youtube.com/user/serkankizilay
  • ateşli silahlar ve taktik atış konularında engin bilgiye sahip, işinin ehli bir ağır abidir. yerli john wick desek yalan söylemiş olmayız sanıyorum. silahsever camiasının kendisi gibi usta kişiliklere ihtiyacı var. youtube kanalının milyon aboneye ulaştığını görmek dileğiyle.
  • dışardan sıradan bir adam içinde taktik atış uzmanı.kimin ne çıkacağı belli olmuyor
  • kendisini yeni kurduğu kanalı sayesinde keşfettim. poligonda atış yapmak ve tarlada havaya kurusıkı atmak dışında silahlarla teması olmamış (ve olmayacak) bir insan olarak bu işi böyle bilgili insanlardan dinlemek keyif veriyor. ülkemizde silah kültürü malum, bu yüzden bu işin ciddiyetini ve adabını anlatacak böyle insanların emekleri kıymetli.
  • diger bazi instructor(!)lar gibi silahi soyle tut boyle uzat hoop 1500 lira demeyi akil edemiyor mu? sag olsun ulkemin silah sever insanlarina bir seyler katmak icin mesai harciyor hem de ucret beklemeden. kanalini takip edin videolarini izleyin hayatin gercekligine akisina uygun bir sekilde konulari ele aliyor...

    edit: bu mecrada da silahin bir iradesinin oldugunu, silahin insanlara suc islettigini, sadece itin kopugun silahi oldugunu veya silah sahibi olanlarin it kopuk oldugunu, bireysel silahlanma yasaklanirsa bu itin kopugun bir anda kanunlara uymaya baslayip silah birakacagini (adam oldurme gasp yaralama suc degil ya ondan yapiyorlar galiba) sanan, bireysel savunma ve mesru mudafaanin ne oldugundan haberi olmayan, bir saldiri tesebbusunde kolluk kuvvetlerinin bir anda yaninda belirip onu bu durumdan cekip cikartacagini ongorebilecek zeka seviyesinde insanlarla dolu. tavsiyem buralari okuyup buralarda yazilan yazilari ve bunlari yazan yazarlari ciddiye almamasi. eksi yazari denen kitlenin ortak karakteristik ozellikleri bilmedigi konularda otorite ve kanaat onderi gibi yorum yapmasi ve algilarinin kapali olmasidir.
  • severek takip ettiğim bi abimiz. ses tonu da kendisi de gayet karizmadır.
  • silahın ne olduğunu, nasıl ve ne zaman kullanılması gerektiğini meraklısına öğretmeye çalışan, ağır bir abimiz. hedef kitlesinin bu işi öğrenmek isteyen iyi insanlar olduğunu, çukur/kurtlar vadisi tarzı dizileri izleyip gelen tayfayı tasvip etmediğini, onları sayfasından uzaklaştırmaya çalıştığını söylediğinde kendisine duyduğum saygı daha da arttı. son videosunda burada yazılanları okuyup yazarlara selam yollamış, bizden de selamlar, saygılar.
  • son videosunda bize selam cakmis abimizdir.
  • ateşli silahlar konusundaki bilgileri bir yana, hayata dair verdiği bilgiler ve gençlerin işine yarayacağını düşündüğüm bilinçli konuşmalarla yakından takip ettiğim modern delikanlı kimse.
hesabın var mı? giriş yap