• serkan reçber : bir zamanların futbolcusu. şimdilerde ise trt 'de futbol hakkında yorum yapıyor.

    harika bir yorumcu. teknik bilgisi oldukça iyi. on görüsü mükemmel. alt yapılara çok hakim. inanılmaz bir bilgi birikimi var.

    futbolcuları çok iyi tanıyor. özellikle de altyapıda oynayanları. isim isim sayıyor. alt yapılarda yöneticilik de yapmış. nerede bir yetenek var, nerede umut vadeden bir genç çocuk var, biliyor.

    türk futbolu : tam bir kaos içinde. milli takımın hali ortada. neden? çünkü baştakiler futbolu bilmiyor. neden? çünkü her şeyde olduğu gibi futbola da siyaset bulaşmış durumda.

    özellikle milli takım sipariş üzerine kuruluyor. siyasî bağı kuvvetli oyuncular kadroda yer alıyor. kadro hiç bir zaman teknik yeteneklere göre kurulmuyor.

    tff başkanı seçilirken dahi malum kişiden icazet alınıyor.

    işte serkan recber siyasete bulaşmadan sadece teknik bilgisiyle futboldan anlıyor. alt yapılara hakim. başkan olursa ilk işi alt yapılara el atmak olacaktır. teknik bilgisi iyi olan çalışma arkadaşlarıyla bir ekip kuracaktır. bu da başarının ilk adımı olacaktır.

    hiçbir başarının cezasız kalmadığı ülkede malum şahıs ve de malum şahsa tapan kişiler buna izin verecek midir? tabi ki asla.

    edit: serkan reçber olması gerekliydi. uyarılar için teşekkürler. başlığın düzeltilmesi umuduyla.
hesabın var mı? giriş yap