• bahçeşehir üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümü mezunu olup aynı okulda ileri oyunculuk yüksek lisansına devam eden ve yine bu okulda öğretim görevlisi olarak bulunan genç ve başarılı tiyatro yönetmeni. bümt'ün kurucusu ve genel sanat yönetmenidir ayrıca kendisi. aynı zamanda tiyatro yan etki'de yönettiği yalnız batı oyunu ntvmsnbc tiyatro jürisi tarafından 2011 yılının en iyi 5 oyunundan birisi olarak seçilmiştir.
  • günde altı saat dersi olsa sıkılmadan dinleyeceğim adam. yanına gidip "ya hocam adamsınız valla dersinizden çok büyük keyif alıyorum" diyesim var ama yıkama yağlama gibi duracağından demiyorum.

    (bkz: dersine girildiğinde ufku iki katına çıkaran hocalar)
  • ekşi sözlük'te yıllar önce yazdığım ve yaklaşık 4,5 a4 sayfası tutan bir yazıyı olduğu gibi kopyala yapıştır suretiyle yüksek lisans tezine aktarıp kaynak filan da göstermemekte beis görmeyen bir ferdi vahit.

    (bkz: mccarthycilik/@kan ve para)

    http://acikerisim.bahcesehir.edu.tr:8080/…allowed=y
  • kendisini ilk defa yalnız batı oyunu ile tanıdım. o günden itibaren çoğu oyununu izleme fırsatı buldum.

    yönetmenlik tarzı olarak çok farklı buluyorum. alternatif tiyatrolar arasındaki yönetmenlerden en iyileri arasında gösterebilirim. bu farklı tarzını oyunlarını izlerken anlıyorsunuz. metinleri farklı yorumlaması en beğendiğim özelliği, her zaman farklı bir bakış açısı yaratmayı başarıyor.

    son oyunu gloria'da ise bu zamana kadar yönettiği oyunlardan daha farklı bir çizgide yönetim göstermiş. gloriayı çok beğendim, bu sene eğer zaman bulabilirseniz mutlaka gitmenizi tavsiye ederim, özellikle de beyaz yakalı dostlarıma.

    yolunuz açık olsun...
  • bahçeşehir üniversitesi’nde tiyatroda özel konular, türkiye’de tiyatro ve tiyatroya giriş derslerini aldığım öğretim görevlisi. önerisiyle çıkmaz sokak çocukları, tac’ın nöbetçileri, yalnızlar kulübü, intiharın genel provası ve gloria oyunlarına gitme şansı bulduğum yönetmen. dersleri inanılmaz keyifli, ara verelim demediği sürece 1 saatin nasıl geçtiğini anlamanız mümkün değil. ders aralarında cd arada öğrencileriyle sigara içip sohbet ederken görebileceğiniz canımız hocamız. ders dışında anlattığı anıları hala hatırlandıkça güldürür. mezuniyet öncesi duygusallığı başlamışken, ahh olsa da dinlesek dedirtir.
  • türkiye tiyatrosu adına her sene güzel işler çıkaran tiyatro yan etki nin genel sanat yönetmeni .

    zamanında yan etki adına çıkardığı ilk oyun olan yalnız batı dan bu yana çok güzel işler çıkaran piyasanın sayılı özgün işlerini yapan yönetmen statüsündeki kişidir.
hesabın var mı? giriş yap