• ülkemden nefret etmemi sağlayabilecek olaylar silsilesinin ** kurbanı.
    ölen bir kez ölür de, kalanlar binlerce kez ölüyor ona üzülüyorum...
  • benim akrabamdır bu kız. çocuktum bunlar başına geldiğinde. şenol abinin kınası vardı o gece. kına bizim dernekte yapıldı evleri de yakındı işte yürünecek kadar yol. nedense erken kalkmışlar onlar hanım teyzeyle, kardeşi şengül abla var o gitmemiş. biz daha kınadayken, 1 2 saat sonra haber geldi ki serpil'i kaçırmışlar. hepimiz ilk önce sandık ki serpil sevdiğine kaçmış. ama anası? sonra ayyuka çıktı ki kaçırılmış.. bütün sülale araçlar otobüler meşaleler... kadınlar haber almaya evlere yollandı erkekler sokaklara, ormanlık alanlara...

    hanım teyze yarı ölür vaziyette sürüne sürüne orman içinde bir evin bahçesine kadar gitmiş de öyle bulmuşlar. günlerce yoğun bakımda kalmıştı. bi gözü kafasına tiner şişesi vurup kırdıkları için kör. katilleri işte bali çekip kafa olan ortala yaşları 17 olan tipler. biri serpil'in kulağındaki küpeyi getirip kız kardeşine takmış. hiçbişi olmadı lan onlara. hiçbişi... serpil abla öldü, yakınındaki acı içinde kaldı. anası son yediği çokoprensin paketini saklar, kördür ve boğazı camla kesildiği için dikişlidir. diğerlerine hiçbişi ollmadı...

    fatma nur çelik için açılmış başlığa bkzları verilmiş. bunlar böyle kız isimleridir benim ülkemde, serpil, hanım, fatma nur, n.ç... bunlar adsız kadınların kızlık isimleridir.. sonradan silinir..
  • vahşice öldürüldüğünü yıllarca unutamadığım bir kızcağızdır. tecavüz edildikten sonra hunharca bıçaklanırken bıçak yamulmuştur gözleri canlı canlı oyulmuş meme uçları kesilmiştir ve bu akıl almaz işkencenin kimbilir hangi evresinde can vermiştir. 20 yaşındaki bir kızı böyle katleden organizmalar beş altı yıl hapis yatıp çıkmıştır
  • yaşamaktan nefret etmemi sağlayan ülkemde boşuna can veren nice insanımızı hatırlatan bir isimdir. yazık olmuştur. bu gidişimizle daha nicelerine de yazık olacaktır. biliyorum.
  • katilleri halen dışarıda elini kolunu sallayarak, rahatça, sen ve ben gibi dolanmaktadır.
  • o sırada muhtemelen üniversite sınavına hazırlanırken medyadan kopuk olduğum için fark etmediğim talihsiz genç kız. benden 2 yaş büyükmüş oysa.
    başka başka şeyler bugün beni serpil yeşilyurt'a getirdi. yapanlar, ceza indirimine sebep olanlar, bu tecavüzcüleri yetiştirenler, hepsi allahından bulsun diliyorum.
    ne korkunç ne acı, allah ailesinden kalanlara, tanıyanlarına sabır versin.
  • bu kişiler nasıl serbest bırakılır, ne yazacağımı bilemiyorum...
  • bundan 17 yıl önce, o donem oturdugum mahallede yaşayan 4 aşağılık mahluk tarafından hunharca katledilen insan. katillerinden biriyle ilkokulu ayni sinifta okumustuk. uzun zaman atlatamadigim bir travmaydi benim icin. mahallede hemen her gun yanindan gecip gittigim 15 -16 yaslarindaki bu köpeklerin suretleri ve serpil ogretmenin yasadigi o dehşet hep canlanirdi gozumde. aradan gecen 17 sene var ama memlekette hicbir sey degismemis. özgecan'in katili de 7 sene yatip cikacak diye cok korkuyorum.
  • yaw vallahi çıldırcam, bu katliamı yapanlar nasıl hava solur, nasıl devlet kendisi karar verir bu adamları salar. anlamak mümkün değil, kimse bana ab mevzuatı, hukuk hak demesin böyle adalet olmaz olsun...
  • bu ülkede adalet diye bir şeyin olmadığının kanıtı.. 7 yıl yatıp çıkmış katilleri, aramızdalar yani.. peki özgecan'ın katilleri? onlar da mi bir kaç yıl yatıp çıkacak? münevver'in katili ? o da sözde intihar etti! kim bilir nerede şimdi. yok, kadının gerçekten adı yok! bu ülkede insan hayatının değeri yok! adalet yok!
hesabın var mı? giriş yap