• türkiyenin ilk sesli kitap dükkanı.çok güzel bir proje.
    her yazarın kendi kitabını seslendirdiği ve ilk aşamada 12 yazarla gerçekleştiren seslenen kitap için; ayşe kulin “dönüş”ü, canan tan “piraye”yi, murat menteş “ruhi mücerret”i, hasan ali toptaş “heba”yı, can dündar “lüsyen”i, iclal aydın “bir cihan kafes”i, cem mumcu “makber”i, buket uzuner “uyumsuz defne kaman’ın maceraları: su”yu, pucca “ay hadi inşallah”ı, berrak yurdakul “iki cihanın bekçisi”ni, tuba ünsal “benim tatlı komposto günlüğüm”ü ve fatmanur erdoğan “beyaz yakalı girşimci”yi seslendirdi. devam eden kayıtlar arasında ise nebil özgentürk’ün “türkiye’nin hatıra defteri” ve dost can deniz’in “cesur sorular”ı bulunuyor.
    http://www.seslenenkitap.com/
  • türkiye'de sesli kitap pazarının -yavaş yavaş da olsa- yayıncılık sektöründe yerini aldığının bir kanıtı.

    sitedeki örneklere baktım seslendirmeler başarısız olmuş. örneğin; yükseleceğini derken yükseliceğini şeklinde okuması gerekir. keza 'yapacağını' değil 'yapıcağını' olmalıdır. türkçe yazıldığı gibi okunan bir dil değildir. anlaşılan seslendirmeleri eşe dosta yaptırmışlar. sonuçta taze girişim -start-up- olduğu için normal karşıladım. fiyatlar biraz yüksek ama sesli kitabın tutacağına eminim.

    http://www.seslenenkitap.com/
  • uzun, sıkıcı araç yolculuklarına, radyo tiyatrosunun alternatifi olabilecek bir oluşum. büyüsün, gelişsin!
  • yoldayken can yoldaşı olan uygulama, kitap okumayı sevip de vakit bulamayanlara.
  • yeni keşfettiğim şahane uygulama. her gün iki saatten fazla vaktimi alan ve sürekli aktarma yapıp ayakta gittiğim için kitap okumayı işkence haline getiren yolculuklarıma çare oldu. yürürken birinin size kitap okuması ne güzel bir duyguymuş. turgenyev'in lüzumsuz bir adamın günlüğü'nü dinledim ve seslendirmeyi oldukça başarılı buldum. ancak çok az seçenek var ve biraz pahalı. daha çok kitap seslendirilir ve biraz daha ucuz olursa harika olur gerçekten.
  • % 20 indirim yaptığını görünce ilk defa bir kitap satın aldım. kablosuzdan bağlı olan telefona şu anda 325 mb'lık dosya iniyor. yaklaşık 1 buçuk saat süren dönüş yolumda dinlemeyi planlıyorum. tutarsa devamlı müşterisi olabilirim.
  • fiyat politikalarını gözden geçirmelerini temenni ettiğim audible'ı aratmayacak hizmet.
  • kitap dağarcığı oldukça zayıf olan sesli kitap sitesi.
  • uyku problemime çözüm olmuş uygulama. yatarken dinliyorum bir süre sonra kafam boşalıyor ve rahatlıkla uyuyorum.verilen emeğe karşılık fiyatlarının çok olduğunu söylemek doğru olmaz zira murat ekenin performansında olduğu gibi canlı bir anlatım tiyatral bir seslendirme var ki kitaba canlılık katıyor. yazarın kendisinin seslendirme yaptığı kitaplarda da yazarın neye vurgu yaptığını aslında ne anlatmaya çalıştığını daha iyi anlama olanağı sunuyor. umarım talep artttıkça seslendirilen kitap sayısı da artar
  • kitap çeşiti ve sayısı az olsa da hem fikir hem de seslenen kitapları seslendiren -genel olarak kitapların yazarları ya da seslerine aşina olduğumuz isimler tarafından seslendirilmiş- kişileri düşününce, bir de enpara.com indirimi göz önünde bulundurulduğunda emek/fiyat/performans dengesi bakımından pahalı bulmadığım uygulama.

    meslek icabı gün içinde bolca okuyup yazan, akşam olduğunda adını soyadını bile okuyamayacak hale gelen ama kitap okumak -ya da dinlemek- isteyen kişiler için bulunmaz kaftan.

    çocukken dinlenilen radyo programlarını, arkası yarınları anımsatır.

    destek olunmalı.
hesabın var mı? giriş yap