• güncel bir gangster filmi. kenar mahallerde oturan fakir 4 kafadar genç kız, parasızlıktan bıkarak banka soymaya karar verirler. trajik ve hareketli bir film. cnbc e'de yayınladı, umarım bir daha yayınlanır.
  • klasik bir konusu olan romantik komedi filmi.
    can sıkıntısında, utu yaparken falan izlenebilir.
    kotu degil ama konusu cok klasik bildik film
  • charlie'nin meleği lucy liu'nun da oyuncu kadrosunda yer aldığı 2018 yapımı film.

    türü komedi, fakat komedi filminden beklentiniz en azından bir kez sesli gülmekse, ben gülmedim...

    --- spoiler ---

    filmin afişini gördüğünüzde, izlemeden neler olup bittiğini tahmin etmek isteserseniz eğer, hemen hemen tahmin edemeyeceğiniz hiç bir detay yok filmde.

    iki asistanın işkolik patronlarının tanışmaları ve flört etmeleri için ortam hazırlamaya karar vermeleri ile başlıyor film. filmin ortasına doğru patronlar tanışıp, flört ediyor. sonunda da, asistanlar patronların birbirilerine uygun olmadıklarını farkediyorlar ve onlar'ı ayırıp kendileri flört ediyorlar... tam olarak bundan ibaret.
    --- spoiler ---

    puanım 10 üzerinden 4, o kadar kişinin emeği vardır şimdi vicdansızlık yapmayayımın 4 ü.
  • filmi izledikten sonra glen powell'ın güzel kısık gözlerini yemek istedim hala da istiyorum. fotoğraflarına bakınca çok değil ama sesiyle beraber yani konuşunca çok yakışıklı adam. çok özel bir konusu olmayabilir belki filmin ama çok hoş çok tatlı bir film olmuş.
  • zoey deutch ve glen powell'ın kimyası sayesinde çok beğendiğim, keyifli bir pazar akşamı romantik komedisi. bu janr uzun zamandır sürünürken netflix üst üste güzel örneklerini çıkarıyor epey beğeniyorum. konusu da tam biz y kuşağına göre. lucy liu'nun oynadığı karakterin fena halde bill simmons'dan esinlenildiğini düşünüyorum o da aynı şekilde espn'de isim yapıp kendi girişimini kurmuş biriydi.

    netflix'in filmlerini çok beğenmem genelde ama bu film çok hoşuma gitti. umarım romcom türünde filmler çekmeye devam ederler. son popüler olmuş romcom filmi 2011 tarihli just go with it'di siz düşünün.
  • 2018 en iyi romantik komedisi. son yılların da en iyileri arasında.
  • başıma birşey gelmeyecekse bir romantik komedi sever olarak epey beğendiğim film olmuştur. çıtır ve çerez olarak tüketilir, tüketilirken gündelik sorunlardan uzaklaşılıp bir tık da olsa insanın suratına tebessüm yerleştirlir.
  • çok sevimli bir konusu, karakterleri ve oyuncuları olan güzel bir romantik komedi filmi. son yıllarda çıkan sözde romantik komedilerin yatak arkadaşlığından öteye gitmeyen, bayık konularının yanında sahiden kaliteli bir iş olmuş.
    glen powell'i bu filmle keşfettim ve şimdi yana yakıla filmlerini araştırıyorum. zoey deutch ile harika bir ikili olmuşlar. ıkisi de aşırı tatlı.
    romantik komedi severlere tavsiye olunur.
  • vasatın tanımı gibi film. aşağı yukarı olacak herşey baştan belli, senaryo çok zorlama ve oyunculuklar genel olarak bu tip bir film için bile yetersiz kalmış filmin içinden alıntı yaparak ama yine de kendini izlettiriyor, en azından filmi keyifle bitiriyorsunuz.
  • daha filmin başlarında kapatacakken, olumlu yorumlara aldanarak sabredip zamanımı boşa harcadığım, zorlama oldubittilerle geçen, 2018 yapımı sikindirik bir film.

    bir de, patrick'i beğendiysen buna bayılırsın diyerek tavsiye ettiler ya, ona yanarım.
    patrick nere, bu film nere!
hesabın var mı? giriş yap