• dogu akdeniz universitesi iletisim fakultesi dekani
  • en genç dekan.
  • anlaşılmaz, akıl karıştıran bir çekiciliği olan, saçını beyaz üzerine mor, pembe renklere boyasa da asla gayrıciddi durmayan, her zaman özgüveninden kaynaklanan ağırlığı hissedilen, tüm bunlara rağmen insanın sarılası gelecek kadar sıcak, güzel ve akıllı kadın.

    duruşuyla etrafındaki 'beyim bilirci' ya da 'kariyerime odaklanıp bıyıklarımı uzatıyorumcu' kadın akademisyenlerden sıyrılan ilham veren kadın.
  • iletişim kurmayı bilmeyen, beceremeyen iletişimci. gazeteci yetiştiren bir okulun yöneticisi, ancak gazetecilikten bihaber.
  • öğrencilerinden dinlediğim kadarıyla ve hakkında yazılanlardan yola çıkarak şu yorumu yapabilirim ki; prof.dr.sevda alankuş'un izmir ekonomi üniversitesi iletişim fakültesi dekanlığı'ndan alınması izmir ekonomi'de bir devrin kapanışı anlamına gelmektedir.

    haber linki: http://www.medyakulubu.com/…kunmaieu/#ixzz2bwp040pr
  • okulumdan bir kez daha nefret etmeme vesile olmuştur kendisi.her ne kadar dekanlığını yaptığı fakultede öğrenci olmasamda mükemmel bir insan olduğunu hep duymuşumdur arkadaşlarımdan.ulan mevzuniyet töreninde öğrencilerini tehdit et şimdide sebebsiz hocaları birer birer postala.vay arkadaş.
  • izmir ticaret odası başkanı ekrem demirtaş tarafından izmir ekonomi üniversitesi'ndeki işine son verilmiş profesör doktor. barış gazeteciliği konusunda bir jenerasyonu yetiştirmiş, bağlı bulunduğu iletişim fakültesindeki dekanlık görevinde gözle görünür biçimde fakülteyi dönüştürmüş ve kurduğu kaliteli ekiple verimlilik sınırlarını zorlamıştır. bütün bu çabalarına karşı işine son verilmesi kendisine reva görülmüş ve bu işten çıkarma kendisine telefonla ve tatildeyken, ağustos ortasında haber verilmiştir. fakülte öğrencileri ve mezunları ile olaya tepki gösteren herkes #dalkavukekremdemirtaş hashtagiyle sosyal medyada deprem etkisi yaratmıştır.
  • http://phoenix.ieu.edu.tr/…ru/duyuru_1376569721.pdf

    ekrem bey yok öyle bir şey demekte ama ne kadar güvenilir tartışılır tabi.
  • işine son verilmemiş, sadece sözleşmesi yenilenmemiştir. kendisine önceden telefonla haber verilmesi de öyle gösterildiği kadar kötü bir olay değildir. bir aylık bir süreyi iş aramakla geçirebilirdi. okulların açılmasına yakın işten çıkarıldığını öğrense daha kötü olurdu. önceden söylemiş okul, bir ay sonra resmen işten çıkarılacaksınız diye. özel sektörde adamı işten çıkaracağınızı bir ay önceden söylemezseniz bir de ceza ödüyorsunuz "neden adamı birden işsiz bıraktın?" diye. yalnız şöyle bir şey var okul, sevda hocaya "olayı medyaya taşıdığı için" darılmış(?), belli. fakat bilmedikleri şey ise, sevda hoca konuyu sadece arkadaşlarına açtı. bunu duyan süper zeki mezun veya okumakta olan öğrencileri de hemen kampanyalar başlattı hocama dokunma falan diye. bir de protesto yapmaya çalıştılar fakat 10 veya 20 kişi gibi bir sayı toplayabildiler. sen tüm okul yılın boyunca "abi medya bölümüne hep zengin çocukları, tikiler geliyor" diye aşağıla milleti, sonra protestoya çağırınca "neden gelmediniz komformistler" de. işte bu tam bir gerizekalılık örneğidir, okullarda öğretilmelidir. ki şöyle bir şey de var nadir olsa da: insanlar dekanını veya rektörünü bilmek zorunda değil. dara düştüğünde yardımına koşmak zorunda da değil. ha bu günümüz modern türkiyesi gençlerine yakışan birşey mi, elbette hayır ama olan bu.
    sonuç olarak
    sözleşmesinin iptali ile sözleşme yenilenmemesi arasında dağlar kadar fark var canlar. gidin önce dersinize çalışın. ortada akademisyen kıyımı diye bir olay yok.
hesabın var mı? giriş yap