• model grubundan can temiz'in yeni projesi. ınna logvin adında bir vokalist bulmuşlar. yolları açık olsun.
  • bugün itibariyle ilk single larını yayınlamışlar bakınız. başıma bir şey gelmeyecekse ben beğendim.modern bir sound, modelden alışık olduğumuz barok müzik esintileri , vokalde fena değil yolları açık olsun.
    ayrıca bence en kıymetli kısmı şudur ki;adamlar türkiye de ,kalabalık bir seyirci kitlesi yakalayıp para kazandılar ve her şey güzel giderken ya biz olduk ,rahatımız yerinde kıçımızın üstüne oturalım böyle de devam dememişler.amerikaya taşınıp,bin türlü zorlukla kazandıklarını risk edip daha güzel işler için uğraşmışlar.model grubundan çok haz etmem hatta tutup bir çok kez de eleştirdim ama şu hareket çok büyük ve güzel bir hareket olmuş , helal olsun.
  • hayallerini hep bir adım öteye taşıyan insanlar başarıyı elde edebilir. ben buna inanıyorum. can da onlardan biri...

    bir çok müzisyenin hayal ettiği yere ulaştılar. tamam demediler, devam dediler. izmir'den istanbul'a nasıl bir hayalle geldilerse, türkiye'den de amerika'ya aynı hayalle gittiler. gittiler diyorum çünkü yüzünden iyilik akan okan ışık da var can'nın yanında. sırtları kolay kolay yere gelmez onların.

    single'ı dinledim. sanıyorum ki konserlerde okan sahne önüne gelip arada giriş bölümünü çalıyordu, yanlış mı hatırlıyorum? bilmiyorum. ama bildiğim şey sabahtan beri de kulağımdan gitmiyor şarkı.

    iyi, güzel, harika, bravo falan ama ama ama daha iyilerini yapacağınızı da biliyoruz.
    yapın. wfç'den selamlar.
  • bundan birkaç yıl sonra grubu iyi yerlerde gördüğümüz zaman altyapısını bizim çocuklar oluşturdu diye övünebileceğiz. bu şekilde keskin kararlar verip hayallerinin peşinden koşanları tebrik etmek gerekir. yolları açık olsun.
  • ingiliçcem olmamasına rağmen facebooktan model sayfasından paylaştıkları singleı dinledim çok beğendim şarkıyı baya emek harcadıkları ortada yolları açık olsun. kadın kim bilmiyorum ama sesi de kendisi de çok güzel.
  • model'e göre biraz daha sert, biraz daha elektronik bir tarzda müzik yapacağa benzeyen grup. ayrıca yayınladıkları ilk şarkının bir kısmını daha önce dinlediğim başka bir şarkının bir kısmına benzettim.

    edit: ayrıca eski bir röportajlarına göre "model" isminin çıkış fikri ile bu linklediğim grubun ismi de aşırı derecede paralellik göstermiyor mu? ilginç.
  • ilk single parçaları olan red lipstick murders'e gayet de güzel bir klip çekmiş gruptur.
  • chocolate and the favorite gun şarkısını bugün dinledim ve model grubundaki elemanların olduğunu burda öğrendim. çok güzel şarkı. bu adamlar yürür gibi. yolları açık olsun...
  • bu grup türkmüş ya lan. severek dinlediğim chocolate and the favorite gun ve red lipstick murders şarkılarının ardından diğer şarkılara bakmak için profile girdiğimde bizim yeşil arkadaşı görünce bayağı şaşırdım
  • spotify haftalık keşfimde chocolate and the favourite gum isimli şarkı çalınca google'dan kim olduklarına bakayım dedim. fotoğraflarını görünce "tipler model grubundaki elemanlara ne kadar benziyor, kesin model bunların çakmasıydı" dedim. meğer gerçekten de model grubundaki elemanlarmış *
hesabın var mı? giriş yap