• kadın mağazaya giriyor. kadın mağazada tencere takımı beğeniyor. zaten kadın o tencere takımını iki haftadır arzuluyor. internetten resimlerine falan bakıyor. özelliklerini, hacimlerini, renginden tut, fiyatına kadar tencerenin her şeyini didik didik inceleyip öğreniyor ve o çok istediği mor tencere takımını gidip alıyor. mutlu çok. havalara uçuyor kadın. pişireceği dolmaların ve pilavların hayalini kuruyor. böyle hayal kura kura eve geliyor.

    sonra kadın kutuyu açıyor. o severek aldığı mor tencereyle gözgöze geliyor. tencereye baktıkça bi tuhaf olmaya başlıyor. eti çekiliyor karının. çelik tencere ona teneke gibi görünüyor çünkü. mor renk ona siyah geliyor, tencerenin sapı balta sapı gibi sanki. kapağı desen ıykk, elinden fırlatıp atıyor.

    yapamamışlar bunuğğğ!

    oturuyor çekyata kadın. yahu diyor keşke diğer markayı mı alsaydım? yoksa pembe rengini mi alsaydım? d iyice kafası karışıyor karının ve tekrar üstünü giyip pıtı pıtı ürünü değiştirmeye gidiyor...

    olum biri bana bu kadınları anlatsın lan. anam 65 yaşında ve bildiğim bileli aldığı her şeyi iki gün geçmeden değiştiriyor. illa aldığı şeylere '' vavv çok güzel almışsın, fıstık gibi bu, harika bir tercih'' tarzı övgüler yağdıracaksın ki gidip değiştirmesin. e biz de öyle yapıyoruz. geç oldu ama öğrendik sonunda. binlerce var böylesi. ehehe deli la bu kadınlar.
  • ikizler kadını olabilir aklı hep diğerinde kalacaktır o yüzden değiştirecek değiştirincede keşke değiştirmeseydim diyecektir.
  • annesine rahatlıkla "karı" diyebilen bir barzonun açtığı başlık..
hesabın var mı? giriş yap