• amk karının tek başarısı acundan hamile kalmak o da sperimin pozisyonun vs. vs. çevresel fizyolojik biyolojik şartların etkisi, 8 sene sonra evlenmiş, melisa aile fotoğraflarına bakınca ileride bu durumla karşılaşacak arkadaşları belki çevresindeki insanlar ona bir şekilde bunu dile getirecek. bilmem ne. yani acun ne desin, böyle abidik gubidik bir ropörtajla çocuk yaptığı ve 8 yıl sonra evlendiği metresini koruyacak amk. ne desin? yarışmacıydı fingirdemeye başladık, golü atınca da evlendik mi desin amk.mal mısınız oğlum siz, nihat doğan bile mynetten gördüğü robot videosuyla yapay zeka dan bahsediyor,türkiye gündeminden şikayetçi, siz hala seyma acun bik bik..
  • karısını seven her kocanın yapacağı bir açıklama.

    ya ben sizi anlamıyorum cidden. şurada yazanların %80 i aydın olduğunu iddia eder. evliliğe karşıdır, evlilik dışı cinsel ilişkiye olumlu bakar vs. ama kalkıp kadına metres, çocuğa bastard, adama evlenmeden hamile birakmis diyorsunuz.

    yahu sevismek, çocuk yapmak için devletin iznini almak hani saçmalıkdı? geleneksel misiniz siz? şeyma ve acun un yerinde olsam asla evlenmezdim insanları bunalttınız lan, siz susun diye evlendiler. o çocuğa pic demeyin diye evlendiler. 8 sene gecmiş zaten kimin umurunda? şunlar bari dik dursaydı da doğru düzgün savunabilseydim.

    bu kadar kötü ve bağnaz olmayın. tamam şeyma görgüsüz ve şımarık ama acun da öyle zaten. survivor başlarken adam atv ile plajda gezip, sürat teknesi ile dalgalardan atlayıp şov yapıyor biz buna alıştık onlar tencere kapak.

    bırakın insanları rahat rahat gösteris yapsınlar. adam haklı milyonlar takip ediyor kadını. kim ediyor? sen etmiyorsun ama gözün stalkda, yaş aralığı 12-25 arası olan tüm tanıdıklarım takipte. onlar yüzünden seyma keşfette, engelledim artık görmeyeyim diye. insanlar bu kızı seviyor, kıskanıyor ya da her neyse rahat bırakın lan! avukatı yaptınız beni de sevmediğim çiftin.
  • sevgili eşim şeymaya zarar veremezsiniz onun daha gezecek görecek çok yeri var.
    şeymalar zarar görmesin şeymalar da gezebilsin
    dip not :şeyma subaşından kasıtlı olduğu için yazıyorum.
  • (bkz: sevgili sezen)
  • "siz zarar veremezsiniz yeri gelir ben hallederim o işi" demek istemiş olabilir.
hesabın var mı? giriş yap