• büyük uğraşlarla, yeni kazanmaya başladığınız maaşın bir kısmını biriktirmek suretiyle, ancak ikinci el olarak aldığınız cep telefonunuzu taksim sokaklarında, gece yarısı sürterken çaldırdığınızda, ağlayıp, zırlamalarınıza, ben nasıl söyliycem telefonumu çaldırdığımı*** demenize dayanamayan, içi parçalanan sevgilinizin aldığı, çaldırıdığınız telefonun tıpkısının aynısı olan cep telefonu, sevgiliden alinmis en guzel hediyedir. hayat kurtaran hediyedir.

    bunun dışında sevgiliden alınmış tüm hediyeler ikinci derece en güzel hediyelerdir..

    not: yalnız telefonunuzu ikinci kere çaldırdığınızda aynı hediyeyi beklemeyiniz..

    düzeltme: şimdi bu hediye için benim niye bu kadar sevindiğimi ve en güzel hediye kategorisine soktuğumu anlamak size zor gelebilir. elbetteki sevgiliden alınan en güzel hediye onun sevgisi, her ihtiyacınız olduğunda yanınızda olması, size verdiği değerdir. ancak eğer telefonunuzu çaldırmış olmanız başınıza sıkıntı açacak bir hadise ise, sevgilinizin yaptığı bu hamle zaten onun sevgisi, her ihtiyacınız olduğunda yanınızda olması, size verdiği değeri gösterir. bu nedenle en güzel hediyedir. maddi yanı düşünülmemiştir. önemli değildir..
  • belki anket olacak ama, sevgilinin sevgisidir.
  • içten bir öpücük, sıcacık sarılma, sevgi dolu bakışlar, ince ince planlanarak yapılmış her türlü süpriz, ince ince planlanmayarak da olsa yapılmış her türlü süpriz ve daha uzayıp giden bir liste sevgiliden alınan en güzel hediyedir, e zaten kötü olsa da güzeldir, çünkü sevgiliden alınmıştır.
  • artık tarih olmuş bir obje
  • kendi el emegi goz nuru olan, onun ruhundan yeteneginden bir parca tasiyan hersey...cesitlendirmek mumkun: sizin icin yaptigi kucuk bir heykelcik, belki bir ebru calismasi, durup dururken elinize tutusturdugu bir kagit parcasindaki iki kucuk dize, kulaklariniza fisildadigi size ozel bir beste veya size ordugu bir atki...hatta kendi elcagiziyla sardigi sarmalar, yaptigi pastalar, kekler vb. onlarca sey olabilir.

    o zaman harcasin, kendi el emegini ve yaraticiligini koysun da ne olursa olsun her zaman en guzeli olacaktir...
  • sonrasinda onu hatirlatmayacak, ortak herhangi bir aninizin uzerine yapismadigi herhangi bir hediye.
  • vakti.
  • (bkz: sevgi)
  • aksam evine giderken sizde unuttugu, ustune parfumu sinmis hirkasina, gece sarilip uyudugunuzda, sabah siz uyanmadan eve gelince, hirkasiyla sizi gorunce, gulumseyip, "senin olsun o zaman" deyip verdigi hirkadir.**
  • eylemdeki etken yapıyı göz önünde bulundurursak eğer, sevgilinin vermediği, sizin bizzat kendi kendinize aldığınız bir hediyeden bahsediyoruz. gidip almışsınız, bu sayede alınmış olmuş. diğer türlü "sevgilinin verdiği" falan olması daha makul gelirdi eğer işin içine su kaçıracak olmazsak.

    buradan hareketle; olsa olsa biyopsi materyalidir. ben diyeyim polikistik over şüphesiyle over örneği olabilir, belki tiroidden almışsınızdır. hatta kemik iliği bile almış olabilirsiniz bilemem, ortamın sterilite durumuna bağlı.
hesabın var mı? giriş yap