• sen de babana sperm hakkı iste. öyle saça böyle tarak.

    edit: başlık başa.
  • pubg, lotr, call of dutty ne biliyim daha ne kadar zıkkım oyun varsa onların içine hapsolmuşsunuz daha yaşadığınız memleketin adetlerini bilmiyorsunuz bunu yazan da en aşağı 20dir yeni öğrenmiş. siz hakkaten var ya çok boş tiplersiniz ağır boş. şimdi git biraz da pes at.

    edit: kral ya affet harbi trollmüşsün düştük... aynen devam usta
    edit2: lan manyaklar adeti normal bulmadım sadece yeni öğrenmesini garipsedim, okuma yazmanız da mı yok nedir
    edit3: tamam 500 yaşındasınız ve siz de bilmiyorsunuz inandım şimdi gidin hadi atmayın lan mesaj filan rahatsız etmeyin insanı
  • sıkca karşılaştığım ve ablamların da evlenirken damat tarafından söke söke altın almasına olanak veren adet. ha bu süt hakkı bilezik olur tam altın olur bu tamamen kız tarafına kalmış. ama bu durumun konuşulması için süreyi şöyle hesaplamak lazımdır: kız istemeye gidilecek tarih - (max. 3 ay, min. 1 ay.). (bkz: evliliğin matematiği)(bkz: swh)

    edit: süre konusuna açıklık getirelim. yeni tanıştığınız kızla evlilik konuşuyorsanız ve bunu söylüyorsa kaçın. istemeye gitmeden önceki gece söylüyorsa yine kaçın. insanda biraz anlayış olur.
  • ben bir akrabamın düğününde şöyle bir cümle duydum.

    "e düğünden bir gece önce bizde magnum adeti var."

    yani, düğünden önce magnum dondurması alınırmış bütün kız tarafına. bunu duyunca araştırdım, magnum ilk 1989 yılında almanya'da piyasaya sürülmüş. adete bak.

    düğünde damadı yolunacak kaz olarak gören her türlü şeyden kaçının. adet filan yalandır, hikayedir. her genç kızın rüyası da komple uydurmadır. gelinlik giymek bile 1900 yılından önce yok. giymek isteyen giysin ama bunu adetlere bağlayıp da oradan yürümesin.
  • bu adetler de dahil, düğün olayları toptan yasaklanmalı.

    çok istiyorsanız evlenin, aile içinde bir yemek verin bitsin gitsin. her geçen gün başka bir saçmalık. bu nedir ya?
  • çomarlar bugün de rahat durmuyor ve evlatlarını dahi maddi ranta nasıl dönüştürebilirler onu hesaplıyorlarmış haa. hür iradeyle gayet keyfi olarak bi çocuk yapmak ve onu emzirmek karşılık beklenilmesi gereken bir şeymiş gibi böyle bi hak iddia edenler neyin kafasını yaşıyor acaba. hadi madem böyle bi adet uydurdun biraz mantığın olsun. erkek çocuklarını anaları neyle besliyor polenle mi?
  • doğu bölgelerinde normal olan durumdur. ne kadar az isterse sizin için kardır. malesef bu adetlerin artık değişmesi gerekiyor. bu durum evlendiğiniz kişi için saygısızlıktır. sanki bir mal alıyorsunuz mal karşılığında bir ücret ödüyorsunuz. bunları söyleyince kötü oluyoruz ama malesef durum bu.
  • parasını odeyince köle misali komple sahip olunuyorsa malın niteliklerine göre verilebilecek bir meblağ. mal kalitesiz ezik büzük patlamissa fiyatta indirim talep edilmelidir.
  • bende verdim igrenç ve aşağılık bir adet. ben hala derim kaynanam kızını sevmiyor maddi çıkar olarak görüyor. o yüzden ona saygı duymam.
    yaklaşık 15 yıl önce bir arkadaşım kız istemeye gidecek ama annesi kızı hiç istemiyor ama evlat mecburen gidiyor. kız isteme faslı biter ve kızı satma yani karşılığında ne verileceği konuşulmaya başlarlar. her konu da anlaşırlar olay tam bitmek üzere kızını satan kadın benim süt hakkım var unutmayın deyince arkadaşımın annesi sorar ne süt hakkı diye? kadında emzirdiğim sütün bedeli diye. ve arkadaşımın annesi bu aldığı pası doksana takar, kadın kadın sen ne diyorsun senin kızın büyürken senin sütünü içti de, ben oğluma bok mu yedirdim. sonuç mu; olay bozulur, arkadaşın daha sonra başka biri ile evlendi ve çok mutlu. ara sıra konuştukça annem iyi böyle yaptı der,
  • başlık parasının güncellenmiş halidir doğu bölgelerinde yaygındır
hesabın var mı? giriş yap