• öküzlüğün daniskasıdır. sevdiceğin göğsüne uzanmış, dünya üzerindeki en tatlı huzuru tattığınızı düşünürken duyulan "torr..torr..torrtt" sesi* ve hemen arkasından takip eden kaçınılmaz ve öldürücü koku ne romantizm bırakır ne aşk bırakır. ya bağırsaklarını eğitsindir kişi, ya tuvalete kaçsındır, ya da sonradan "ben neden terkedildim* diye sormasındır.
  • romantik bir esnada ha osurmussun ha sicmissin hic bir farki yok, her ikisi de o ani mahveder ancak sabah kalkmissin gazeteni okuyorsun ve hatta afyonun da patlamamistir bu esnada yaninda sevgilin var diye ossurmayacak/gegirmeyecek degilsin ya?! ha zaten bunlari sevgilinin yaninda yapamazken sokaktaki sari cizmeli mehmet aganin yaninda mi yapacaksin? dikkat edilecek husus "ossurmamaliyim, ossurmamaliyim" seklinde kendimizi kasmaktan ziyade dogru zamani kollamak veya ossurma teknigimizi degistirip sessiz ve kokusuz ossuruk teknikleriyle kendimizi gelistirmektir.
  • osurma eylemi kaza olarak cereyan ettiyse ustunde bile durulmamasi gereken bir durumdur ki bazen osurmak insanin elinde olmayabilir. ozur dilersiniz olur biter, bir iliski bu kadarini rahatlikla kaldirabilir. olayi buyutmek osuran sevgiliyi kazanlarda kaynatmak kisinin oncelikle kendisine yapacagi bir kotuluk olur zira hepimiz insaniz. bu meret gun gelir en yuksekten atanlari da rezil eder ortamlarda. bu konuda tutucu olan kisi kendini de osuran bir kisi olarak asla dusunemeyeceginden kasilir da kasilir. osuruk eylemiyle sinirli kalmaz daha gider bu

    "bugun nezleyim ya akan sumugumu gorurse iyisi mi bulusmayalim"
    "allahim ishal oldum ustelik gelmek uzere, komsu da hazir adada onun tuvaletini kullaniyim"
    "bisiyler yiyim hemen, karnimdan osuruk benzeri sesler cikabilir"
    "uyumamaliyim uyumamaliyim salyalarim akarsa rezil oldum demektir"
    "am fortlamasi diye bisiy varmis allahim artik sevisemem ben"

    gibi bir takim rahatsizliklar vuku bulabilir aman diyim
  • bu osurmak hadisesi her ne kadar buyutulmemesi gereken bir hadise olsa da soyle bir durum vardir ve yadsinamaz. kimse kimsenin yaninda bilerek zortlayip "ahahah bak ben senden daha yuksek sesle osurdum" ya da "benim osurugum seninkinden daha kotu kokuyor" yarisina girmez, zaten girmemelidir de. ancak insanlik halidir, sevgilinin yaninda osurursun kazayla, ne bileyim oksururken osurmak buna guzel bir ornek olabilir mesela, iste bu durumda sevgiliyle karsilikli bu hadiseye gulebiliyorsan, "al onu yanina hatta hic ayrilma" derler atalarimiz bu durumda.
  • bi süre sonra umursanmaz bi durumdur, buna da alışılır, senin için kokmuş türünden söylemlerle geçiştirilir, bu noktada önemli olan sevgilinin yanında ilk ve ikinci osuruktur, bunlar atlatıldıktan sonra gerisi de gelir öksürmek kadar doğal olur
  • ozellikle sevgiliyi rahatsiz etmek icin yapiliyorsa ayip tabii ama, bilimsel olarak normal bir insanin gunde ortalama 14 kez osurdugu goz onune alinirsa, hele bir de bunun buyuk bir kisminin uykudayken yapildigi dusunulurse zaten insanin yapabilecegi pek bi sey yoktur. bu nedenle osurmanin amacina gore bir tepki gelistirmekte fayda olabilir.
  • askin gozu kor oldugu gibi, kulaginin burnunun tikali olmasini gerektirecek bir durumdur. lakin osuruk olayi muhutimizce bu kadar buyutulmemeli, sevgililerin arasina osuruk gazi atilmamalidir. ayrica sevgili olsun, arkadas olsun osuranin yuzune zaten yaptigi vurulmamalidir, kisin yatakta ise ciftler binaenaleyh bu atraksiyon yatagin isinmasina da yarayan bir eylem olmaktadir.
  • iliskide artık gercek bir samimiyet yakalandığını göstermesi açısından bence önemli bir işarettir, osurmak normal bir insan eylemidir, gelen osuruğun bırakılmaması insanı rahatsız eder. öyleyse neden sevgilimizn yanında osurmayalım.
  • gayet samimi olunduğunun işareti, ibaresidir.. birlikte en çok vakit geçirdiğiniz kişinin yanında osuramayıp, "ehm ben bi daha bi tuvalete gidicem" gibi yalanlarla ortamı terketmektense, eylemi gayet rahat bi biçimde gerçekleştirip mutlu yarınlara koşmak çok daha güven tazeleyici ve mantıklıdır..
hesabın var mı? giriş yap