sevgilisine kendiliğinden hesap veren kız
-
kendiliğinden yapıyorsa verdiği hesap değil 'haber'dir.
-
bendim bu. bir boka yaramıyor. yapmayın kızlar, siz benim yerime de sıçın bunların ağzına.
-
(bkz: aşkım şu an entry giriyorum)
-
çok aşıktır ondan.. bir de kendine çekip öpermiş sevdiğini. öyle yapmışım yani.
evlilik sandalı edit: la benim adam böyle böyle mi karar verdi beni almaya? noluyo ya? sevgi, aşk? herkes nereye gitti? -
murphy kanunları gereği tam sikerler çekip umutsuzluğa kapılınca ortaya çıkacak kızdır. malum kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.
-
arkadaşım, yemek mi ki bu hesap versin? tabirinize sokim sizin. bir ilişkinin içindeki insanlar, birbirlerinden haberdardır sadece ve bunu kadın yada erkek olarak "hesap vermek" olarak nitelendirmek mallıktır.
-
kendini değersizleştiriyordur net bir şekilde.bu durum giderek oraya gitme,bununla görüşme olayına dönüşür, en azından sevgilinizin sizi bu şekilde kısıtlamasının önünü açmış olursunuz.biraz klişe gibi gelebilir ama ben hayatım boyunca anneme, babama hesap vermedim ki zaten sormadılar da.o yüzden hiçbir zaman sevgilisine hesap veren bir kız olmadım ve bunun bir zararını da görmedim.etrafımda ailesiyle bile dışarı çıkmak için sevgilisinden izin alan insanlar görüyorum.kimsenin hayatınıza bu kadar burnunu sokmasına izin vermeyin.
-
haberimi verir haberimi alırım. hesap cıkk sevmedim bunu.
-
haber vermek olmasın o ilerizekalılar.
-
kendi soracağı hesabın yolunu yapıyordur. anca saflar kanar.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap