• ulan ne olursa olsun öyle hayınca zalımca sessiz yaklaşılıp direk öldürmeye yönelik dalınır mı? direk cana kast harekettir. delikanlı gibi karşısına çıkıp dövse bu kadar kızmazdım amk.

    "başına aldığı darbelerle ağır yaralanan ünal özcan, ambulansla karaisalı devlet hastanesi’ne götürülürken, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından çukurova dr. aşkım tüfekçi devlet hastanesi’ne sevk edildi. yoğun bakımda tedavi altına alınan özcan’ın hayati tehlikesinin devam ettiği ve uyutulduğu belirtildi."

    edit: yazık.
  • videodan sadece girişme kısmı görülüyor.
    hayvan oğlu hayvandır. kavga edileceğini bilen ve bunu kabullenen birine eşit koşullarda uygulanan şiddet meşrudur bence sadece. arkanda gizlediğin sopayla beklemeyen çocuğa saldırmak değil.

    (bkz: gerçek adanalılık bu değil)

    edit ve ek:
    taraflardan ikisi de kabulleniyorsa, meşru bir sorun çözme metodu olarak şiddeti benimsiyorlarsa yani ortada iki parti tarafından da benimsenen bir kontrat varsa hangi evrensel değeriniz şiddeti değişmez bir şekilde kötü yapıyor? hangi evrensel modern değerse ben o kısmı kaçırmışım sanırım. bir sürü yazar "ıhmm bazı bakın medeniyetsiz yazarlar var x koşulu altında şiddeti meşru görüyor, sorun konuşulmaması ya da sopanın gizlenmesiymiş" gibi şeyler yazmış.

    ulan hümanizmi bile ezberleyerek yapıyorsunuz ya, ayakkabı numaranızdan küçük iq'nuza tüküreyim.
  • en vahim şeyin odunla girişilen gence gelip bakıp gidenler olduğu video. (bkz: kaç kaç şahit yazarlar)
  • sarkmanın derecesine göre haklı sayılabilecek gençtir. yani kız arkadaşına ahlaksızca tacizde bulunulmuşsa o odunu tacizcinin kafasında kırması, olmadı götüne sokması gerekirdi. bu sadece kafasına vurmuş.

    edit : lan arkadaş tamam sakin olun amk. eğer ortada fiziki bir taciz ya da uyarıya rağmen devam eden bir rahatsız etme durumu yoksa yapılan tabiki orospu çocukluğudur. ama bu dediğim koşullar varsa dayağı hak etmiştir. ha kafasına odunla vurmazsın da kolunu bacağını kırarsın. orası dövenin o anki ruh haline kalmış.
  • korkağın önde gideni, yavşağın tekidir. götün yiyorsa, adamı dışarı, kavgaya çağırsaydın. allaha şükür kimseye bu denli sinirlenmedim. karşımdakini savunmasız gördüğüm anda benim de yelkenlerim iniyor. bu ne biçim bir sadistlik, barbarlık ki, hiçbirşeyden haberi olmayan, kendini savunacak durumu olmayan birinin direkt kafasına odunla vuruyorsun? yumruk atsaydın, kalkıp ebeni sker diye mi korktun allahın ayısı. çocuk şimdi komada, belki ölecek, belki ömür boyu sakat kalacak, 18 yaşında bir çocuğun, senin skindirik sevgiline sarkmasından ne olur? bir köşeye çekip, biraz gözünü korkutsaydın, bir daha yapmazdı.
  • vuran adami hakli gostermeye çalışanlar var. hakli olabilirdi, sadece bileginin hakkıyla ve karşılıklı olduğu sürece. sen habersizce ve elinde "silahla" adam doversen delikanlı değil orospu çocuğu olursun.
  • çocuğun aldığı darbelerden sonra şok geçirirken titremesi beni mahvetti. bunu yapan hayvana ne söylesen boş, inşallah çocuk iyi durumdadır, düzelmiştir diye ümit ediyorum, ama zor :(

    bunlar hep işsizlik güçsüzlükten oluyor, saracak şey bulamadıklarından birbirlerine sarıyor insanlar. "nede olsa adana" demek tamamen kolaycılık, benim tanıdığım adana insanı delikanlı olur, böyle habersiz aniden şerefsizce saldırmaz. ama insan insana bunu nası yapabilir ya, canım çok sıkıldı.
  • bir bayana merhaba demeyi bile sarkma olarak gören hanzolar oldukça görmeye devam edeceğimiz hadiselerden biri.
  • böyle delikanlılık olmaz.
hesabın var mı? giriş yap