• maddi ihtiyaçlarını karşılamayan takoz erkek.

    bunlarla kesinlikle evlenilmez hanım arkadaşlarım. evlilikte de aynısını yapar ve sizi eşe dosta rezil edip boynu bükük koyar. derhal ayrılın.

    allah'a şükür pomçikkomun her türlü ihtiyacını karşılayabiliyorum. ama öyle bi melek pomçik ki o, sanmıyorum ki sigarasını 1 gün almadım diye bana kızsın.
  • eğer kadın bunu emrivaki yaparak yaptırıyorsa en mantıklısını yapan erkektir. hatta o sevgiliden en yakın, uygun bir zamanda ayrılınması gerekir. hatta uygun zaman aramayın mesajla falan ayrılın. hatta sonuna banka mesajları gibi reklam koyun, yadırgamayacaktır.

    lan pomçikkonun sigarası batsın. sevgilin daha çok zehirlensin diye parasını veren kılıbığın tekiysen, seni de o zehirlemiş demek.

    maddi ihtiyaçlarının karşılanmasını bekleyen kadın lütfen evde kalsın kedileriyle hayatı boyunca, kedileri baksın ona. bakın ben karşılarım o sıkıntı değil, işin cimriliğinde, pintiliğinde değilim ama bari insan bi reddeder, seksistliğe, kadın dediğin kadını güçlü göstermeye çalışır, kendi ayakları üstünde durmasını bilir. he sen kendini bir mal olarak mı görüyorsun da senle birlikte diye parayı harcayan tek taraf sevgilin oluyor.
  • durumu çok çok iyi biriyse jest yapabilir fakat böyle bir zorunluluk olduğunu düşünmüyorum..
  • alan suistimal edilir çoğu zaman
hesabın var mı? giriş yap