• insanların bir adet sevgilisi olmasına ihtiyaç duydukları anlardır. böyle anlarda ulan bi sevgilim olsa da ....... dersin. bir kaç dakika sürer bu istek belki de daha fazla, isteğe, dış ve iç etkenlere göre değişir zamanlaması.

    ben her ay başında; ulan bi sevgilim olsa da şu market torbalarımı taşısa derim mesela. başka hiç bir anda istememişimdir bunu. eve toplu alışveriş yaptığım her an bu istek gelir bulur beni. iki dakika içerisinde de geçer hemen. ben bu torbaları kendim de taşıyabiliyorum çünkü ben güçlü bir kadınım, kimsenin yapamadığını yapıyorum süperim diyerek kendini tatmin ile son bulur.

    not: gülmeyin troll değilim, yine bir sürü ağır torba taşıdım!
  • ameliyat olma asamasinda ailenin yaninda olmamasi..
  • hasta olunca. böyle özellikle gripli ateşli olanından.

    ulan ne bencil yaratıklarız.
  • kombiyi acmaya hazir olmadigim andir. yarim yurt disina gittigi gun hava sicakligi 15 derece dustu. geri don cayimin sekeri kombimin petegi, geceler soguk.
  • seyrettiğin müthiş bir filmi, okuduğun olağanüstü kitabı, çok güldüğün karikatürü, yeni keşfettiğin süper şarkıyı sevgiline dinletmek, göstermek, anlatmak istersin. bunu en yakın arkadaşına da yapabilirsin ama sevgiliye anlatmakla aynı olmaz.
    hem sevgilinle paylaşmak, üzerine sohbet etmek, onun fikirlerini öğrenmek hem de senin ne kadar zevkli, akıllı, komik olduğunu görsün istersin.
    hem feed your head hem brain fuck hem de klasik anam babam usulü sevişme için.
  • her zaman..
  • insan bazen hakikaten istiyor güveneceği, önemseyeceği birini.
    korku filmi izledim bugün, normalde sevmem hatta çoğu zaman saçma bulurum; seans uygundu giriverdim. gerildim, gıcık oldum ve yanımda birini istedim. o an sırnaşmak istedim, sıcaklığını hissetmek istedim resmen. korkudan ziyade duygusal bir andı mesela, çok saçma.

    korku filminde duygusal anlar yaşayan tipler de var işte.
  • kendinizi cok gurultulu ve yasayan robotlar toplumu icerisinde en yalniz hissettiginiz anda, ruzgar eserken ve yerdeki yapraklara basip cikan citirtilarda melankolik yuruyus yaparken mirildandiginiz yalnizlik sarkisinda, gelen gecen size vurup paramparca ederken aldiris etmeden gamsiz hayatlarina devam ettikleri surecteki yalnizliginizda... vs... birine basinizi yaslayip kokusunu icine cekerek iyiki var diyebileceginiz, sizi, batmaya yuz tutmus bu dunyanin silsilesinden cekip cikaracak kadar guclu bir yurege sahip kisinin kollarinda olmayi dilediginiz o an. iste o anlarda insan 'sev'gilisi olsun istiyor. eger varsa sanslisiniz zira yaninizda somut olarak olmasa dahi manevi olarak hep yaninizdadir bilirsiniz. sizi anliyorsa ki bu cok muhimdir , cok daha sanslisinizdir. fakat yoksa, zaten her aninizda ihtiyac duydugunuz bir durumdur.
  • şimdi şu an da yanında olmak için neler vermezdim. bütün hayatımı, benliğimi, malımı, mülkümü, kadınlığımı, gençliğimi herşeyimi verirdim. yanımda olsaydın ve kokunu hissetseydim. sana çok ihtiyacım var. sensiz ben olamıyorum. kalabalık oluyorum,yoruluyorum.
hesabın var mı? giriş yap