• sütten ağzı yanmıştır.
  • ilgiden bunalan bir sevgilisi olan sevgilidir. öyle uzaktan sever, usul usul. kime ne.
  • sever gibi yapan, -miş gibi yapan sevgilidir. aslında sevgili falan değildir. (bkz: seven adam belli eder)
  • yoktur öyle bir şey...
    o olsa olsa, sevgilisinin istediği biçimde sevgisini gösteremeyen sevgilidir.
  • sevgili olarak nitelenmemesi gereken kişidir. ama hep böyleymiş, alışır, düzelir, bende öğrenir gibi avuntular ve beklentiler içine girilmeden terk edilmelidir. en nihayetinde, onun kendi kendine bilip içinde yaşadığı şeyin (tabi öyle bir duygu cidden varsa?!) sana ne faydası vardır ki?
  • bi boka yaramayan sevgilidir. ne o öyle ne biçim sevgidir ulan o babam mısın sen sevgini göstermicen bana..*
  • mahallece allaha yakin olmasini istedigimiz sevgili sekli bu.
  • odun gibi adamdır. ben öyleyim örneğin. sevgi gösterisi olarak algılanan şey agucuk, bebecik diyerek sevgili peşinde dolaşmaksa, "bıraksam kaybolur bu salak" der gibi her saniye bir taraflarına yapışmaksa, cep telefonuna adını aaabebişim olarak kaydetmekse, yanında olmadığı her an cepten aramaksa, günde kırk kere "seni seviyorum aşkitoom" demekse eğer ben çok memnunum odun olmaktan. ben yapmam bunları, bana yapılmasını da istemem. ben sevgilimin gözlerine bakınca anlarım sevildiğimi, ben bir şeyler anlatırken dinleyişinden anlarım, sarılmasından anlarım, sessizce öpüşünden anlarım ve o da beni anlasın isterim.
  • kati suretle aslan burcu kadınından uzak durması gerekendir. bu burçtan hanım evlatları gizem severler evet, ulaşılmaz görünene erişmek için yırtınırlar o da doğru. ancak verilen emeğin karşılığı beklenen zamanda istenilen biçimde alınmaz ise sevgililik defterinizi bir daha açılmayacak şekilde kapatır.
    aslan kadını -özellikle aşık olduğunda- oldukça fedakar ve fazlasıyla vericidir. sevgisini ilgisini göstermeye bayılır. her şey konuşulmalıdır ama tabi sözler asla yetmez. sabreder, ilgilenir, güvenmişse de dadından yinmez; ama gazla çalışan bu burç kadını yeterli (yetinmeyi de bilir valla.) ilgiyi göremezse, kısa bir süre (app. 2 min.) kendini suçlar belki. sonra bakıp mevzuunun kendinden kaynaklanmadığını anladığında küser,kızar, oynamaz. (bir aslanı kızdırmak isteyeceğinizi hiç sanmam) ve :ne kadar aşık olduğundan bağımsız olarak verilen bir karar sonucu, arkasına bile bakmadan çeker gider.

    önündeki sıfatları görmezden gelirsek "sevgili" halini sürdürmeyi düşünüyorsanız -özellikle- aslan burcu kadını için, ya uzak durun, ya yontulun, ya da yelkenlerinizi suya indirin. yapın bir şeyler.
  • siktirsin gitsin müdürüm afedersin
hesabın var mı? giriş yap