• evet sevgili arkadaşlar, bu zamana kadar mutfakta yemek yapıp tarifini vermeyen ibne aşçılar gibi bu sırrı hep sakladım, iyi sevişen kadın nasıl anlaşılır hiç söylemedim. bazı liselilerden mesajlar geldi. hemen hemen çoğu '' abi ben daha 2 meme mıncıramadım, sen sabah akşam pompalıyorsun. sırrı ne bunun '' gibi mesajlardı. fakat karizma olsun diye hiçbirini siklemedim. hiç dönüş yapmadım ama artık yeter. sonuçta kimse buraya kazık çakacak değil. hülasa bari bi eserimiz kalsın diye, bari nejmi'de bilgi yüklü bi giri girdi desinler diye, ileriki nesiller bu başlığı tıklayınca 2 dua alalım diye tüm bilgimizi siz osbircilerle paylaşmaya karar verdim.

    evet arkadaşlar, işte o kuşaktan kuşağa aktarılması gereken muazzam tiyolar. ( çkarın kalem kağıtları amk )

    tiyo 1 : kaşı kalın karılar iyi sevişir.
    evet, pat diye söyledim diye çok şaşırdınız ama bu çok doğru. onlara simit atacağımıza laf atmalı ve ayarlamalıyız. ( o kaşları cımbızla alsalar bile gerçekten iyi sevişirler. çok randumanlıdırlar )

    tiyo 2: oralet, kuşburnu, salep ve diğer sıcak içecekleri tüketen kadınlar kötü sevişir. uzak durulmalıdır. ( zaten bi düşünün elinde kocaman bi çay fincanı olan ve battaniyeye sarılıp kedi seven bi kızı düşünün. ne hayır gelir di mi? işte bunların alayı hislidir. seviştikten sonra bile ağlarlar. kısaca sıcak içecek içen kızdan uzak durulmalıdır)

    tiyo 3: cola, bira, gazoz, soda vs gibi soğuk ve asitli içecekler seven kadınlar iyi sevişir. ( niye? çünkü bunlar eğlence kızlarıdır. şahsen ilk çıktığım kızları mahsustan börekçiye götürürüm. eğer o böreğin yanında çay isterse, yalandan yere işim çıkmış gibi telefonu açar '' aa öyle mi? hemen geliyorum '' diyerekten kalkar kaçarım. hesabı bile kıza kitler tüyerim )

    tiyo 4: bileği ince olan kadınlar deli sevişir.
    ( tabi çay tiryakisi değilse... ve bunu hemen hemen herkes bilir. kesinlikle şaşmaz. eğer bir kadının bileği ince ise o kadın iliğinizi kurutabilir. yeterki bakımlı ve erkeksi olun. bu bağlamda şişkolar kötü sevişir diye bi kural da yok. şişman kızların omzu düşük değilse, yani geniş omuzluysa onlar da iyi sevişir)

    tiyo 5: çekirdek çitleyip dizi film hastası olan kızlar kötü sevişir.
    ( cidden allaha yakın bunlara uzak olun. ben iddaa ediyorum o ördeği hoplatan adam kesin bu kızlardan biriyle çıkıyordu )

    tiyo 6: aşırı sıcak suyla banyo yapan kızlar kötü sevişir.
    ( inanın bu tip kızlar meme uçlarını bile emdirmezler. çünkü gıdıklanırlar. kikiki ihihi diye konsantrasyonunuzu bile bozarlar. niye? çünkü vücutları çok hassas. buna keza ılık suyla ve hatta soğuk suyla duş alan kızlar deli gibi sevişir. çılgınlar gibi memelerini kemirebilirsiniz çok randumanlıdırlar )

    tiyo 7 : yolda yürürken iş yeri camından kendini seyreden, araba camından falan kendini süzen, şöyle bi durup su birikintisinden falan kendine bakan kızlar iyi sevişir. performansı harikadır. her türlü fanteziye ayak uydurabilir. yeterki ikna kabiliyetiniz, dişleriniz ve parfümünüz güzel olsun. başka hiçbi boka gerek yok. her şeyde her daim güzel olmak isterler.

    tiyo 8 : gece 12 den sonra yatan kadın iyi sevişir.
    ( buna keza tavuk gibi 9 da ve ya 10 da yatan kadınlar bırakın sevişmeyi, öpüşmeyi bile sevmez. hemen hemen hepsi akşam olsa da yatsam zihniyetindedir. seksten önce illa masaj isterler. çok mayışıktırlar )

    tiyo 9 : en önemli ve son tiyo!
    partnerinden tatlı sözler duyan, güzel iltifatlar ve hoş sohbet duyan tüm kızlar iyi sevişir.
    ( yeterki ayarında ve tadında yapılsın. bıktırmasın.. unutulmasın ki kadınların en büyük viagrası '' tatlı sözler'' dir.)

    evet arkadaşlar bu kadar.

    aşksız ve sekssiz kalmamanız dileğiyle saygılar.

    **
    ve not: sürekli uzun topuk tercih eden kadınlar da iyi sevişir.
    babet ve ugg giyenlere selam bile vermemeli. bu da çok önemli tabi. belki de en önemlisi bu. evet.

    edit: ( 10 tane mesaj geldi '' daha tüyo yazmasını bilmiyorsun soktuğmun malı, bi de bıdı bıdı sikim senin klavyeni'' falan denmiş. ayıp lan. bu tamamen amme hizmetiydi. bi daha nah girerim bilgi yüklü giri. iyice sinir oluyorum şu sözlüğe anasını satim. ayıp ulan valla ayıp)
  • ben seviyorum ya bu adamı o kadar gündemdeki ibneliğe rağmen yüzümde bir tebessüm bırakıyor verdim şukunu çocuk.

    saygılarımla,

    tanım: adamın dibi
  • fakat yine de doğru tespitleri olan giridir. siz bi okuyun derim.
  • çok da takılmamak lazım. atalar ne güzel demiş:
    (bkz: ummadık taş baş yarar*)
  • (bkz: ileri ki)

    edit: aferin düzeltmişsin
  • o işler öyle olmuyo işte dediğim tüyolar.
  • (bkz: şıpbadanak)
hesabın var mı? giriş yap