• çocuğu olsun isteyen erkektir. istemese de her an kucağına bi tanesini alabilecek potansiyele sahip erkektir.
  • doğum kontrol hapının cinsel hastalıklardan korumadığını bilmiyordur.
  • şu fani dünyada hayattan zevk almasını bilendir
  • ilişkinin başında ya da one night stand bir ilişki ise, saygısız erkektir. bencildir. yataktan kovulması gerekir. tek eşlilerde ise adam haklıdır, lakin yine de bu tek taraflı verilecek bir karar değildir.
  • seksle bulaşan hastalıklar genelde sadece seksle bulaşmıyor, hepatit olsun aids olsun (yani tek eşliyim ve bu konuda da partnerime güveniyorum olayı sakat, belki kandan bulaştı hastanede dişçide filan?).. en basitinden mantar sistit vs. olabilir. bu riskleri almayı kabul edip feeling is everything diyerek cıbıl cıbıl olaya girmek de tercih edilebilir iyi peki ama, bu sanki çok kuul çok harika ve akıllıca bişeymiş gibi ve sanki prezervatifle sevişenler böyle ruhsuz muhsuz çok şey insanlarmış gibi lanse ediliyor ya, işte bunu saçma buluyorm
  • beni tanıdılar bakınızı vermek isterdim ama bu defa kolaya kaçmayıp sorumluluğumun bilincinde güzel bir tanım ve örneklendirme ile konuya açıklık getirmekte kararlıyım.

    benim bu. izin ver açıklayayım. haptır ıvırdır zıvırdır bunlarla pek ilgilenmiyorum. ve sevişmenin %100 doğallığı için kesinlikle prezervatiften uzak durmaya çalışıyorum. tabi şunu da belirtmek gerekli, yol kenarından partner çevirip sevişenler %100 doğallıktan ziyade, %100 güvenliği tercih etmeliler.

    bildiğiniz ve güvendiğiniz partner ya da partnerleriniz ise şayet mevzu bahis, sağlık açısından belirli bir yüzdede güvende sayılabilirsiniz. risk farktörü var mıdır? elbette vardır. tıpkı prezervatifte olduğu gibi. eski, yırtık ya da sevişme esnasında yırtılacak kadar dayanıksız bir prezervatifte de vardır bu risk. tamam tamam. aynı şeyler değil. biliyorum. ama sen prezervatifsiz seksi bilmiyorsun. ya da biliyorsun da korkuyorsun. neden korkuyorsun? muhtemelen gebe bırakmaktan korkuyorsun partnerini.

    zamanlamanı iyi yap. kendini kaybetme. be cool. be smart. get out. doğru zamanda, doğru yerde olmak deyimi, tam anlamıyla prezervatifsiz seks için söylenmiş gibi görünüyor.

    not: 8 tane çocuğum var ellerinizden öper. ne tepki geldi birader.
  • baba olmaya pek meraklı erkektir. prezervatif kullanmayı reddederek artırmayı planladığı zevk çığlıkları ilerde bebek ağlaması formatında karşısına çıkarak işkenceye dönüşebilir. tavsiye edilmez..
hesabın var mı? giriş yap