• seks tutturmaya yarayan bant çeşididir.

    (bkz: duct tape)*
  • jason segel hatrına aylardır beklediğim filmdi.
    the five-year engagement ve i love you, man filmleri yüzünden daha çok film çekmesini istiyordum.
    beklediğime değmedi açıkçası. jason segeli cok severim. cameron diazı hiç bilmeseydim de olur diye düşünüyorum.
    bu ikisinin elektriği hiç olmamış. tutmamış.
    bir de jason segel' in performansı da yerlerdeydi. nedenini anlamadım ama cameron' la uyuşmazlıkları yüzünden olabilir.
    hala yapım aşamasında olan the end of the touru bekliyoruz. umarım bu iyi olur.
  • yersiz piyasa işi
  • türü belli olmayan saçma sapan bir film. komik desen değil, romantik desen değil, filmin ait olduğu hiç bir tür yok. vakit geçirmek için bile izlenmez. cameron diaz ve jason segel'i sevmeme rağmen, ı ıh olmamış.
  • hakkında yazılan yorumları görünce şaşırdığım filmdir. evet ortalama bir komedi filmi ama çoğu yerinde kahkaha atarak izledim. bana göre olmuş.
  • cameron diaz ve jason segel i dayarsak bu filme her turlu olur demisler yapmislar. daha cok apple reklami gibi olmus bana cem yilmaz'in pepsi reklaminin icine sigdirdigi pek yakinda filmini hatirlatti. ama en azindan burda apple urunleri filmin senaryosu ile alakaydi. yani cameron diaz iyi oyuncu gercekten ben onu izlerken keyif aldim film ne kadar umdugum kadar komik cikmadiysa da. bu arada jason segel'in de filmlerin iyi huylu kocasi imajina ragmen saglam bir vucudu varmis gormus olduk.
  • --- spoiler ---

    jake kasdan'ın yönettiği 2014 yapımı eğlencelik film. başrollerde bayağı zayıflamış ve biraz teoman'a benzemeye başlamış jason segel, ilerleyen yaşına rağmen formunu koruyan ve makyajla hala çok seksi olan cameron diaz, rob corddry, ellie kemper ve rob lowe var. 2 çocuk sahibi olduktan sonra evliliklerine heyecan getirmek için kendilerinin bir seks kasedini çekmeyen karar veren evli bir çiftin başına gelen komik olaylar anlatılıyor filmde. vasat bir film aslında ama konusu gereği olsa gerek türkiye'de kopya dvd satış rekoru kırıyormuş. ulan nasıl bir milletiz cidden...

    --- spoiler ---
  • hakkinda yapilan yorumlara sasirdigim acayip eglenceli komedi filmi, hatta ikinci yarisinda gulme krizi gecirdik. senaryo konusunda cok beklentiye girmemek lazim cunku olay durum komedisi.

    tek bayan tarafi bastan sona apple reklami olmasi ancak elimden iphone u dusurmeyip, su satirlari macbooktan yazip, filmi apple tvden seyreden biri olarak belki de apple hayatin gercegidir artik.
  • cameron diaz'a alıştık da jason segel'ın böyle ucuz filmlerde oynaması ziyadesiyle üzüyor. neyse ki yine kıç göstererek durumu kotarmış.
    film berbat, vakit geçirmelik bile değil. hatta izleyeni dövüyorlarmış.
    (bkz: öyle duydum)
  • genelde kısa ve etkileyici reklamlar çeken mesela bu apple ın ipadlar için çektiği çok uzun ve berbat reklam. filmdeki ürün yerleştirme o kadar kötü ki en büyük apple fanlarını bile markadan tiksindirebilir, ipad in özelliklerini ve sağlamlığını vurgulayan sahneler truman show filminde araya sokuşturulan reklamları hatırlatıyor bkz.truman show .
hesabın var mı? giriş yap