• resmi facebook ve twitter hesaplarından paylaştığı gönderiyle halkıadana sıcağına karşı esprili bir şekilde uyaran belediyedir.
  • takip edilmelik belediyedir
  • başkanlığını chp'den (bkz: zeydan karalar)'ın yaptığı, adana'nın merkez ilçe belediyesi.
  • şu an için chp yönetiminde ve akif kemal akay başkanlığında bulunan güzel adanamın ilçesi.

    insanları borç ve faiz batağına sürüklemek için yıllarca bekleyip sonrasında insanların evlerine tebligat gönderen rezalet bir şekilde yönetilmektedir. daha geçtiğimiz aylarda borçların ve faizlerin yapılandırılması gündemdeyken bu borçları o dönemde göndermeyerek ne kadar art niyetli bir yönetim olduklarını bu vesileyle anlamış bulunuyoruz. kaldı ki yıllardır hiçbir şekilde tebligat yapmamışlardır. bilsek borcumuzu ödemeyecek insanlar da değiliz ancak böylesine iş bilmez ve art niyetli bir yönetimdir ki insanları mağdur etmede üstlerine yoktur.

    son yerel seçimlerde tamamen tepki oylarıyla yönetime geçtiklerini kendileri çok iyi biliyor. ben de maalesef tepki amaçlı olarak bu yönetime oy verdim ancak pişmanım. çevremde birçok insanın da pişman olduğunu halkın içinden biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim. hizmet desen zaten yok üstüne bir de insanlara geçmişten borç çıkarıp ekmekleriyle oynamanın hesabı elbet sandıkta verilecektir!!! yazıklar olsun sizin gibi art niyetli bir yönetime!!!
  • süleyman soylu'nun, terör örgütleriyle iltisaklı kişilerin işe alındığını söylediği belediyelerden biri. soylu açıklama yapacaktı ama sea çıkmadı. terör soruşturması açıldı mı bilmiyorum.
  • bu akşam milli hassasiyet adına bir istanbul takımının maçını açık havada yayınlama gafletine düşecekken, adana demirspor taraftarının yerinde ve gerekli tepkisiyle bu yanlışından vazgeçen adana ilçe belediyesi. sen ümraniye değilsin, seyhansın; öyle kal.
  • seyhan ve çukurova belediyelerindeki "imarda usulsüzlük, rüşvet ve resmi belgede sahtecilik" operasyonunda, seyhan belediyesi başkan yardımcısı leyla zülfikaroğlu, çukurova belediyesi eski başkan yardımcısı ali arslanlıoğlu ve çukurova belediyesi eski imar müdürü hasan uzun'un da aralarında olduğu 61 kişi, 29 eylül sabahı gözaltına alınmış, daha sonra ise 13 kişi hakkında tutuklama kararı çıkmıştı.

    2022 yılında bitirdiği bir inşaatın ruhsatını rüşvet vermediği için alamayan ve bu yüzden iflas eden bir müteahhidin suç duyurusuyla başladığı belirtilen soruşturmadaki iddialara göre "usulsüzlük ve rüşvet"te çok büyük miktarlarda paraların döndüğü görülüyor.
hesabın var mı? giriş yap