• 1 yıllığına çaykur rizespor'a kiralanmıştır. umarım kendini geliştirip beşiktaşa ilk 11 olarak döner.
  • şu haliyle süper lig kalitesinde stoper. kaşarlandıkça milli takıma kadar yükseleceğine inanıyorum.
  • kıymeti bilinmeyen genç yetenek. ersan gülüm'ün peşinde koşmak yerine şu genci takıma kazandırması gerekiyor mete düren'in. milli takıma da çok yararı olur hem. düşünsenize ersan, serdar kesimal, sezer üçlüsünü değişimli olarak oynadığını.

    bana ilk bakışta servet çetin'in denizlispor ve ümit milli takımdaki sertliğini hatırlattı. üstüne oyun kurabilen bir defans oyuncusu. şu an için en fazla ihtiyaç duyulan oyuncu profilini gösteriyor bize sezer. umarım değeri bilinir ve türk futbolunun önü açılır.
  • brazzers daki kel adam ve pierluigi collina karışımı bir fiziğe sahip, beşiktaşımın gelecek vaadeden oyuncusu. yahu atınç larımız sezer lerimiz rıdvan larımız varken neden hala anadolu tüccarlarına milyon euro lar bayılıyoruz? koyun abi bu ikisini göbeğe, hayır diyecek kaç kişi vardır merak ediyorum. egemen kasabını bu formayla görmektense bu çocuklarımızı sahada görmek isterim.
  • u19 milli takımımızın 31 mayıs'ta oynadığı makedonya maçında da izledikten sonra hiç düşünmeden şunu söyleyebilirim ki; gerek defanstan oyun kurmasıyla, gerek kesiciliği ile tam bir stoper izlenimi bıraktı bende. atınç'ın forma bulduğu beşiktaş ilk on birine adını düşünmeden yazabileceğiniz birisi sezer özmen. klasik türk stoperleri gibi ayağına geleni uzun vurmaktansa yerden ve akıllıca oynuyor. ara pası atıyor, kademe anlayışı üst düzeyde. bu özellikleri onu beşiktaş savunması için ideal hale getiriyor. umarım bu sene takımla birlikte sezon başı kampına gider ve sırtına geçirdiği o formayı bir daha hiç çıkarmaz. avrupada adamlar 17 yaşında a takımda oyuncu kullanırken bizim ülkemizde 20 yaşındaki adamlar kiralık ve genç statüsünde değerlendiriliyor.
  • en azından bir sezonluk şansı hakeden genç kartal...

    her sakallıyı dedeme benzettiğim gibi, kendisi de kel olunca jaap stam'a benzetiverdim...
  • 5 haziran 2011 türkiye almanya u19 milli maçı ile dikkatleri daha da üstüne çekmiş futbolcudur. beşiktaş'ın benzer oyuncularda yaptığı hataları yapmayıp atınç'ta fazla ısrar etmeyip a takıma monte etmesi gerekir.
  • artık iyice bana da bir şans verin bana diye bağıran futbolcudur. umarım kayıtsız kalmaz, yönetim ve teknik heyet.
  • okan alkanın kayseriye kiralık gitmesini ne kadar istediysem (bkz: okan alkan/@neurosurgeon), bu çocuğunda kiralık gidip oynamasını istiyorum. adam duvar resmen. helal olsun..
    geleceği adına umutlu olduğum, ancak bekleyip görmeden kesin yorum da yapamadığım stoper.
    aslanım ne olur adam ol da sevindir milleti...
  • egemen, toroman ve ersan ile birlikte oynasa mutluluktan havalara uçacağım, milli takımımızın ve beşiktaşımızın genç stoperi. atınç'ı da seviyoruz fakat bu çocuğun tarzı beşiktaş taraftarına hitap ediyor. düşünsenize bu dörtlünün arkasında cenk, önünde necip olacak... tadından yenmez...
hesabın var mı? giriş yap