• "chaos" kelimesinin anagramı. "agent of chaos" title'ına sahip bir süper kötüye de oldukça çok benzeyen bir karakterdir.

    daha eğlencelisi yoktur.
  • bildiğin itici bi champ. sağa sola jack in the box sağdan soldan beklenmeden çıkar ce-ee yapar bi bakarsın geliyor kestim dersin halbuki o değildir döner arkandan çıkar critical koyar lan nooolüyü demeye kalmadan poison bıçakla its gonna be yattara.
    (bkz: denişik)
  • "why so serious" dedirtecek cinsten...
    üzerime de bir, iki oyuncu dışında rastlamadım.
  • onu kim kullansa bir salaklık seziyorum. kimse hakkını veremiyor, kimse deceive i zekice kullanamıyor gibi geliyor. oyunun en iyi skilli kendisine be olm, tek yapman gereken shaco gibi düşünmek. yok abi benim haricimde kim oynadıysa beğenmiyorum.

    ap shaco için de aynı durum geçerli. box logic diye bir şey var kullanın abi onu. oooofff oynama tamam bırak sikicem oyun zekanızı map awarness'ınızı amk ya.
  • league of legends'ın en mükemmel counter junglerı olabilir, 2.40 da lvl 3 olup iki buffı da almış oluyor sonra isterse karşı takımın ormanına isterse lane e gidiyor.

    ha kullananların %90'ı yanlış build yapıyor kendisine o yüzden underrated bir adam, hala bakıyorum trinity deceive ile çalışıyor sananlar, yok infinity edge deceive dmg'ı arttırıyor sananlar, e sen tryn buildi gibi pd+ie yaparsan sıçarsın tabii..

    bir shaco'nun olmassa olmaz itemı yomu'dur arkadaş, ayakkabı 3 pot başladın, oynadın döndün latern'i bitirdin, ikinci item direkt brutalizer olmak zorunda, zaten bu aşamadan sonrası da yomu. geri kalan 3 slot için türlü seçimler yapabilirsin ga, banshee defans olsun diye wits end, madred, ionic de fantezi olsun diye.

    hit on shaco clone'u ile beraber bir tank gareni 3-5 saniyede kesebiliyor canlar.. yeterki deceive krit vuruyor dur bi infinity yapayım demesin.
  • deceive'in fake crit'ini gerçek sananlar kullanıyorsa kendisini kötü zamanlardayız zaten.

    armor penetration rün ile donanmış jungle shaco'muza bir build de şu şekil olabilir,
    botu aldın potlu, döndün madred razor. yürüdün brutalizer. yomu yapmadan bloodthirster'a gitseniz, ardından madred bloodrazor tamamlasanız ve şu ward işini kutuyla halletseniz kesemeyeceğiniz yorick kalmaz aslında.
  • hala ranked oyunda kullanıp oyunun anasını ağlattığım herodur.

    aksini iddia eden varsa götünü er meydanlarında görmek isteriz.
  • http://www.youtube.com/watch?v=higzxel7t8w

    gibi bir parodisi bulunan soytarı. hakikaten jungle parformansı efsanedir.
  • ap shaco jungle'ı da oldukça keyifli bir lig şampiyonu, ap olarak supp'da oynanabiliyor garip olaylar yaşanıyor haliyle, lane'i domine ettirebiliyor. garip bir adam shaco her yola geliyor.
hesabın var mı? giriş yap