• abc family'nin onay verdiği, cassandra clare'in the mortal instruments kitap serisinden televizyona uyarlanacak olan dizi.
  • katherine mcnamara'nin clary fray'i, dominic sherwood'un jace wayland'i, alberto rosende'nin simon'u, emeraude toubia'nin ise isabelle lightwood'u canlandiracaklari, 2016'da ekranlarda olacak dizi.
    simdilik kesinlesen isimler bunlar galiba

    sanirim sadece the mortal instuments'in degil, yan serisi diyebilecegimiz the infernal devices serisinin de uyarlamasi olacak ayni zamanda. tabi the mortal instruments agirlikli olacak, orasi ayri.

    seriyi begenen biri olarak merakla bekliyorum. film hayal kirikligi yasatmisti, umarim bu güzel olur.
  • 12 ocak 2016'da abc family'de (yeni adiyla freeform) baslayacak dizi. merakla beklenmektedir.
    teaser 1
    teaser 2
    sneak peek 1
    sneak peek 2
  • yeni bir fragmanı daha çıkmış.

    https://www.youtube.com/watch?v=vxjjvxis12q
  • olan kitaba olmuş nasıl bir 3. sınıf oyunculuk ve 4. sınıf dizi yapmışlarsa. fox'un fantastic four'u leş etmesi gibi olmuş. yazık. gözlerim kanıyor şuan o derece.
  • fragmanı dahi '' ben leşim, izleme lan beni '' diye bağırıyor.

    ergen dizisi.
  • sevmedim ya filmi bile daha iyiydi
  • ilk bölümünü sonuna kadar izleyemediğim dizi.. ayıptır yahu hiç mi piyasa takibiniz yok? "başıma bi işler geldi doğaüstü filan ama ben anamı istiyom" mevzusu mu desem.. onu oynamaya çalışan liseli tribal kezban mı desem.. annenin kızından geçmişini saklayıp konuşmaya çalıştığında kızın "yiee sonra konuşuruz" tripleri mi desem. başkası adına utanarak izlediğim kavga sahneleri mi desem.. oyunculuk, kurgu her şey kötü.. bu yıl olmuş ve klişenin dibine vurmuşsunuz tebrik ediyorum. tam bir zaman kaybı. liseli ergen dizisi diyeceğim.. liseli ergen kardeşlerimizin bile seveceğini sanmıyorum şu diziyi. çok net çöp.
  • ilk iki bölümü izlemez olaydım. cheesy amk. sözlük karşılığı. nerde buffy nerde bu. acaba onu şimdi izlesek o da mı öyle gelir bize. devir mi değişti yoksa dicem ama yok amk bildiğin leş bu dizi.
  • hep negatif yorum olmasına rağmen açtım izledim ilk bölümü. şimdi konu itibariyle bence güzel. ancak işte dünya dışı kavramlara inanmayan arkadaş olayının bokunu cıkarmışlar ilk bölümden. bu kısım aşırı saçma . onun dışında

    --- spoiler ---

    asıl karakterimizin annesi kötü adamlardan bir şey saklıyor ve kız 18 yaşına gelince koruma büyüsü biticek. arkadaş önceden kıza açıklasana bunları ? niye bekliyorsun illa ? bir hafta önceden açıklamaya başla yavaş yavaş. sonra iblis miii , vampir mi o neee diye gezen travma yaşayan saçma sapan ana karakter oluyor.

    --- spoiler ---

    klişeler falan ama bana constantine dizisini anımsatıyor birazcık o yüzden 2. bölümü de izleyeceğim sanırım.

    ikinci bölümü de izledim. spoiler olacak ama simon karakteri cok zorlama duruyor.
hesabın var mı? giriş yap