• interpol severlerin hiç zorlanmadan sevecekleri, dinlenmeye değer bir gruptur.melankoli tatmini arıyorsanız mesela, oturun disconnect'i dinleyin herşey yerli yerine otursun.
  • joy division'ın elektrolu hali. şarkı sözleri berbat.

    (bkz: out of control)
  • interpoldan sonra amerikadan da arada bir ii grupların çıkabileceği düşüncemi destekleyen grup. kendi adlarını taşıyan tek bir albümleri bulunmakta.
  • kendilerine interpol part 2 yakıştırması yapılmış gruptur.hakkatende acayip derecede interpol'e benzemektedirler özellikle vokali duyduğumda inanamadım önce paul banks part 2 zaten.joy division konusuna hiç girmiyorum bile.ama yinede kötü bir grup olduğunu kesinlikle düşünmüyorum çok iyi bir interpol tribute u diyelim.hele gecenin şu saatinde ilk defa dinlediğim şarkıları tear you apart çok güzel.gecenin bu saatine kadar uyumayıp bana upload eden juicebox 'a teşekürler.
  • geffen records etiketli albümleri ile elektronik tınılarla bezenmiş post-punk etkili goth-pop icra eden, ne kadar birşeylere benziyor ritüelleri içine itilebilme olasılıkları herzaman olduğu üzere yüksek olsada albümdeki müzikal başarının gözardı edilemeyeceğini düşündüğüm amerikalı grup... she wants revenge dinlenebilecek ve harcadığınız zaman karşısında hakkını veren bir albüm ortaya çıkartmış...yukarıdakilere ek olarakda bauhaus ve peter murphy etkilerinide ben hat safhada hissettim...eee buda tabiii her anlamda çok önemli bir durumsal olarak göze çarpmakta...
  • "we just wanted to make a record that would make girls dance or cry. or both. we're both fans of music and we made the album we wanted to hear. everything you get on record and live is very, very honest. and artistic output that is truthful can only elicit truthful responses. people know, the kids know when they're being lied to, when something feels manufactured as opposed to being made. we are those kids. there are plenty of bands operating within a context and genre right now, but if you take away the wardrobe, belts, and make-up, what is really being said? if it's nothing that's okay too, some music is just for dancing or wallpaper. but we are trying to speak to people as we were once spoken to, and whether that results in dancing, crying, or people wanting to f--k to our music, then so be it. we take this very serious."

    diyebilen bir grup ayrıca kendileri. her ne kadar sürekli birileri ile kıyaslanıyor olsalar da, ya da başkalarına benzetilme çabaları (çoğu grupta olduğu gibi) bu grubu da etkilese de ortaya koydukları işin hakkını verdiklerini düşünüyorum. işin ilginç tarafı bu ikili en başta müzik yapmak için bir araya geldiklerinde amaçları hip-hop yapmakmış. belki de bu yüzden klasik rock gruplarından ayrılıyorlar. gerek kökleri, gerekse giyim tarzları, imajları ve konuşmaları ile.
  • sesi ian curtis'e benziyo diye, yine aaa joy division taklidiiii damgasini yiyen milyon sanssiz gruptan biri * * **

    sahsen interpol'e muziklerinin benzediini hic dusunmuyorum. bauhaus ve joy division'dan etkilenmeyen mi var demek istiyorum. eski manchester gotik muziginin kipirtilari oldugu kesin ama guzel bi album, hakkinin yenecegi simdiden asikar.

    robin hood ve avukat osman karisimi * haberciniz ny doll sundu
  • interpol forumunda fanların habire lanetler yağdıran başlıklar açıp durduğu moderatörlerin ise başlıkları kitlemekte yorulduğu,pek bir küfür yiyen grup.dinlediğinde hala interpol zanneden insanlar var bunları bide.
  • essek gibi new york sound temsilcisidir she wants revenge, kendine benzettigimiz ya da benzetildigi onlarca grup gibi. kolektif sound ne de olsa.
  • albumu alip dinlediginizde "interpolin kuzeni lan bu" diyebileceginiz, fakat canli performans acisindan interpolu yaya birakan grup. tamam sarkilari cok tekrarli ve cok da orjinal diil. ama ben bi konserden bu kadar etkilendigimi hatirlamiyorum. iki grubu da canli izledim. bence eger firsat olur da konsere gitme sansi dogarsa, onyargilari bi kenara birakip konsere gidin. pisman olmassiniz.
hesabın var mı? giriş yap