• asos.com ve primark gibi birçok markaya ürün tedarikçilik yapan ve bu ürünlerin birçoğunu kendi sitesi üzerinden daha uygun fiyatlarla satışa sunan hongkong merkezli alışveriş sitesi. ortalama 20-30 $ arası fiyatlandırma ile oldukça orijinal ve şık kazaklar, bluzler, pantalonlar ve hatta hatta kabanlar satın alabilirsiniz. satın alınan ürünler yaklaşık bir hafta içerisinde sipariş üzerine üretilip gönderiliyor ve ortalama 15-20 gün gibi bir süre içerisinde adresinize bildiğiniz ptt ile ücretsiz olarak ulaşıyor. gümrük belasına takılmamak için herbir siparişi 100 dolardan düşük tutmak gerekiyor ancak kargo bedava olduğu için sorun olmuyor. sitedeki binlerce ürüne ek olarak hergün yeni ürünler ekleniyor, bu arada bazı ürünlerin stokları bitiyor. bu sayede sitede hep yeni ürünler bulabiliyorsunuz. kıyafetlerin kalitesi ortalama olsa da, tasarımlar kesinlikle insanı cezbediyor. 2 adet siparişim elime sorunsuz ulaştı, geçen hafta ise 3. siparişimi verdim.

    bağımlılık yapıyor uyarayım: http://www.sheinside.com/
    daha da ucuz benzerleri için (bkz: romwe) ve (bkz: pariscoming)
  • hep duyduğum ama bir şey almamdığım sonunda denediğim site. nisan başında verdiğim siparişler nisan sonu elime geçti (elim istanbul'da). evet çok çok uzun bir süre bence ama ücretsiz postayla geldiği için bir taraftan da normal. fiyatları muadili asos'a göre çok daha uygun. içerik çok geniş.

    sitesi şöyle: http://www.sheinside.com/

    alışveriş ayrıntıları hakkında yazım şöyle: http://royalasaqueen.blogspot.com.tr/…lsverisi.html
  • ucuzluğuna ve tarzına kapılıp aldığınız elbiselerin fermuarları bozuktur, bluzun kenarı yırtıktır, elbise bekler tunikle karşılaşırsınız. aldığım çoğu şeyden memnun kalmadığımı üzülerek söylüyorum, ki internetten kıyafet alışverişi yaptığım ilk yer burası da değil. kalite ve kesim olarak asosun yanına yaklaşmadığını düşünüyorum.
  • sanirim romwe de kendilerine bagli, ayni gun icinde ikisinden de alisveris yaptim ve paypal odemelerimin ikisi de "sheinside group" isimli bir hesaba gitti. ote yandan bu iki internet sitesinde ayni urunlere denk gelmek mumkun, ancak fiyat farki da var. sheinside'da begendigim bir seyin romwe'de yaklasik 2 dolar daha ucuz oldugunu farkedince onu oradan almayi sectim mesela. bir de dispatch olaylari cok gecikti, guvenilir hissettirmiyor bana ama gectigimiz senelerde romwe'den alisveris yaptigim icin icim bir nebze rahat ama o alisverislerin tutarinin bu seferki kadar yuksek olmamasi da insani dusuncelere surukluyor.*
  • shein.com olarak adı değişen alışveriş sitesidir. tasarımlar çok güzel, kumaşlar rezalet. ha alıyormuyuz, alıyoruz.
  • defalarca alışveriş yapmama rağmen beni hiç üzmemiş olan alışveriş sitesidir.
  • 2 ay önce bi' kot ceket aldım içinde böyle yapışık yeleği falan da var, cogzeldi fakat amıklar transferi gerçekleştiremedi. hong kong üzerinden gerçekleştiren kargo ptt'ye kadar gelip geri dönmüş böyle bir salaklık görmedim ben. son 3 haftadır da yazışmalar yapıyorum, 3 kuruşluk ingilizcemle kendimi tam tamına ifade ettiğimi düşünürken almanca maille de geri dönüş yapıyor gerizekalılar. 40 dolarım uçtu.. iade yapmamak için resmen direniyorlar. sıkıldım yeminle. götünüze sokun napayım. 120 lira için sabahlara kadar uğraşacak değilim. beni yine markafoni, trendyol paklar.

    yalnız ben gözümü karartıp en ücra ülkelerin, en sikimsonik sitelerinden teknolojik aletler almış biri olarak, hiç bi sıkıntı yaşamamıştım bu zamana kadar. bi tane paçavrayı getirtemediniz ya, salaklar. aferin.
  • kavga gürültü derken elime ulaşan ürünün tabii ki de, görsellerdekiyle alakası olmaması ile beni benden almış olan site..
    negzel mankenlerle süslemişsiniz, 10 liralık ürünü lan. aklıma sıçayım yahu. yok vazgeçtim markafoniden falan da almayacağım. beni zara ve yargıcı paklar. 3 kuruş kar edeyim derken kaçıncı zarara girişim bu, vazgeçemiyorum nedense, internetten alışveriş yapmak da kumar gibi bi'şey bi türlü bırakamıyorsun lanet gelsin.
  • 2007'den beri internetten alışveriş yapıyorum, aldıklarımın çoğu eskiden yurtdışındandı, artık doların artmasıyla daha az yurtdışı alışverişi yapıyorum ama şu ana kadar ki deneyimlerimde böyle bir firma görmedim gerçekten.
    "24 saat içinde kargoya verilir" diye belirttikleri 4 parça ürün aldım. 8 gündür kargoya verilmedi. 2 gün önce mail gönderdim, "1 tanesi için üreticiye ulaştık elimizde kalmamış, isterseniz diğer 3 ürünü önden gönderelim" dediler, kabul ettim. ama gönderilmedi. bugün yeni mail geldi: "ürünlerin hepsi hazır 4 gün içinde kargoya verilecek"
    24 saat içinde gönderilecek 4 ürünü toplamda 12 günde anca gönderebilen bir firmaymış, hiç karşılaşmamıştım böyle bir şeyle. 1 saat önce siparişimi iptal ettim. görüştüğüm customer service 5-10 gün içinde para iadesi yapılacağını söyledi. şimdi de firma üzerinden yeni mail geldi, iade 10-20 gün içinde yapılır yazmışlar. çok sevimliler.
  • kalıcı olarak mı bilemiyorum ama, adı shein.com olarak değişmiş olan alışveriş sitesi.

    ürünleri çok kaliteli olmamakla birlikte öyle giyilemeyecek gibi falan değil, sadece çok büyük beklentilere girmemek gerekiyor. istanbul'a sipariş verdiğiniz zaman kargonuzun size ulaşması ise 1 ay kadar sürüyor. fiyatları bayağı uygun ve sürekli indirim var, ancak dönem itibarıyla yurtdışından vergisiz alışveriş sınırı 30 euro'ya kadar düştüğü için nasıl alışveriş yapılır onu bilemiyorum.
hesabın var mı? giriş yap