• sherlock holmes ve hercule poirot kombinasyonu nicke sahip, dedektifsever olduğunu düşündüğüm yazar.
  • cevap vermek yerine cevap veremeden sadece engellemeyi ve hakaretamiz ifadeler kullanmayı bilen ve bu şekilde beğeni kasan biri.
  • söylenmesi gerekeni söylemiş kişi.

    ne deseydim? ülkeyi siz yönettiniz gelişemedi demekten başka bir şey demeyen birine ne cevap verilebilir. hayır sanki bütün türk devletleri mete'den beri kemalizm ile yöneltiliyormuş gibi napabildiniz diyor bir de? osmanlı son asırlarında (bakın asırlar diyorum) taşak oğlanına çevrilmişken de mi kemalizm vardı?

    adama soruyorlar neden islam ülkeleri geri diye okumuyorlar diyor. okusunlar kardeşim. kemalist dikta mı var orada?

    +ülke neden geri?
    -e hep kemalistler yönetti.
    +islam ülkeleri peki?
    -okumuyorlar gerçek islam oku diyor.
  • şu aralar muharrem ince'yi aşırı derecede destekleyen suser. nedendir bilinmez hep onun başlığına entry giriyor. seçim zamanı bile böyle savunmazdı. :)
  • sars-cov-2 başlığına her gün gelip uzun uzun sorular yazan kişi. sorduğu soruların bir kısmı artık bin kere cevaplanmış sorular. "sabunla öldüğü kesin mi?" demiş mesela. neresini anlamıyorsun? amacı belli ki insan etkileşimi. kendisini sars-cov-2'den "dertleşecek insan veritabanı" başlığına alalım lütfen.

    edit: işsiz hem yalancı. amacının soru sorarak dikkat çekmek olduğunu farkedene kadar başlıkta dolaştığımda denk geldikçe sorularına cevap veriyordum. ama sürekli aynı soruları soruyor, bir teşekkür edecek nezakete sahip değil. gerçekten merak etse google kullanırdı. vakit kaybı.
hesabın var mı? giriş yap