• zuhuratbaba'nın internet alemine kazandirdiği güzide eseri.. internet, donanim ve yazılım üzerine nefis inceleme yazılarının olduğu, video kursların bulunduğu, uslübundaki mizahla en sıkıcı konuların bile zevkle okunabileği bir site olma yolunda.. henüz yeni ama büyüme potansiyeli çok yüksek..
    http://www.shiftdelete.net/
  • yakinda parmakla gosterilecek siteler arasina girmesini bekledigimiz guzide bilgisayar sitesi. icerdigi ozlu yazilar ve el emegi goz nuru cali$malarla daha yayin hayatinin ilk zamanlarinda gozumuze girmeyi ba$armi$tir.
  • ilk olarak sozlugun hacklendiğini duyuran site..
    http://shiftdelete.net/…t&task=view&id=160&itemid=1
  • iyi, guzel bir site olmasina ragmen, yeni haberleri sozlukte sansasyonel mansetlerle bildirip link vermesi pek hos degildir. zaten mevcut olan konulara yazmak yerine yeni konularda ilk madde olarak girmek, reklama yonelik olmasi yaninda sitenin guvenilirligine de golge dusuruyor. emek verildigi, ustune titrendigi belli olan bir sitenin bu sekilde bir reklama ihtiyaci olmamali bence...

    edit: akabinde yapilan yazisma gostermistir ki webmasteri da son derece anlayisli, elestiriye acik biriymis. siteden dolayi tebrik edip, basarilar diliyorum.
  • ne yaptığın kadar nasıl yaptığının da önemli olduğunu bilmesi gereken site
  • her gün güncellenen teknoloji sitesi. özellikle yazılım incelemeleri ve videolarına dikkate etmek lazım. hem gayet başarılı hazırlanıyorlar hem de yarıyorlar. şöyle ki, bugün gördüğüm deep freeze yazısında şu cümleler geçiyor "kullanıcılar, virüs de bulaştırabilirler, sistem dosyalarını da silebilirler, önemli verilerinizi de değiştirebilirler… asla sorun değil. yeter ki çekiçle monitöre vurmasınlar."

    bilgisayarla ilgili bir şeyler öğreneyim, kolay öğreneyim, öğrenirken eğleneyim diyorsanız girin dediğim site.

    ha bir de rss'i de var ki dadından yinmez.
  • altın örümcek'de finale kalmış olan başarılı teknoloji sitesi.
  • güncel haberler vermesi ve araştırmaları ile takdir edilen ama bu haberleri verirken tarafsız olmaması sebebiyle yadırganan bir sitedir. aylardır takip ediyorum ve biliniz ki linux ile ilgili bir haber varsa mutlaka linux övülürken microsoft ürünleri ile ilgili bir haber varsa mutlaka bir şekilde microsoft'a laf geçirilmektedir. sorun microsoft'un eleştirilip linux'un övülmesi değil linux'un da eleştirilip microsoft'un da övülmemesidir. sanırım takım tutar gibi işletim sistemi tutmak hastalığına yakalanmış...
  • son günlerde reklam işinin bokunu çıkaran siteler arasında hızla zirveye yönelen teknoloji sitesi. özellikle firefox kullanıcıları için tam bir çile olmakta siteyi gezmek.
  • reklam çilesine firefox kullanarak, üstüne bir de adblock plus ile cila çekilerek son verilebilen böylece süper bir mekan haline gelen online pc dergisi. bir çok faydalı makalesi ile internet kullanıcılarına yeni program, donanım, yazılımlar kazandırmaya devam ediyor. tabi ki zilyon tane reklam, banner, flashının zortladığı önceki hali sinir bozucu olduğu gayet açıktır.

    http://shiftdelete.net/site/content/view/2365/1/ adresindeki 05 kasım 2007 tarihli "ekşi sözlük'ten facebook'a ayar" makalesi ile de ekşi sözlüğe yönelik tespitçiliğini de bir kez daha sergilemişlerdir.
hesabın var mı? giriş yap