• ruh hastası sapkın korelilerin yeni yumurtası. bunların başında da daha birkaç sene öncesine kadar şamanın biri vardı zaten.

    (bkz: güney kore'yi yıllardır bir tarikatın yönetmesi)

    ah trump başgan, imzalatmayacaktın o barış anlaşmasını, yiyeceklerdi ne güzel birbirlerini...
  • cin'den sonra en fazla coronavirus vakasinin goruludugu guney kore'de yaridan fazla vakaya bu kilisenin yol actigi soyleniyor. bu kilisenin lideri kendisinin olumsuz oldugunu dusunen biri . bizdeki mucize gosteren tarikat liderlerinin laciverdi.

    "hasta 31" olarak adlandirilan 61 yasindaki kadinin kilise torenlerine katildigi ve virusun buradan yayildigi dusunuluyor. bu kadinin herhangi bir seyahat kaydi bulunmuyor.

    kaynak

    bir iddiaya gore de bu bu adamlar gecen yil wuhan sehrinde yeni bir kilise insa etmisler.

    al sana komplo teorisi
  • "shincheonji isa kilisesi, tanıklık tabernacle tapınağı, yaygın olarak isa'nın shincheonji kilisesi veya sadece shincheonji olarak bilinir, lee man-hee tarafından güney kore'de kurulan yeni hristiyan dini hareketinin bir mezhebidir. ana akım kilise tarafından bir sözde din veya kült olarak kabul edilir." şeklinde tanımlanan tarikat oluşumu. ilk defa şu kadının anlatışından duydum bbcnews. geçen sene güney kore'de koronavirüsü yaymaktan lideri suçlanmış ama aklanmış. hayır muritleri sanki 10 15 kişi de yaymayacak epeyi bi kitleye seslendiği belli hatta teknolojinin nimetlerini de kullanarak ülke sınırlarını bile geçebiliyor.

    bu tarz oluşumlar özellikle arayış içinde olanlar, bi gruba ait olmak isteyenler veya hayatının bi döneminde travma yaşayıp (bu haberdeki kadın gibi) zayıf döneminde iken etkisi altına girebilecek insanlar için tehlikeli oluşumlar. kadın yaşadığı çöküşten çıkmak için bu tarikata gidip bi de bu tarikatın enkazından kurtulmak için tedavi görmüş.

    (bkz: lee man-hee)
    (bkz: koreli sapkın cemaatin türkiye'ye gelmesi)

    her ülkenin tarikatı da bi başka kardeşim nedir bu din üstünden yürümek bitmedi bitmiyor.
  • son derece mantıklı açıklamalarla varoluş, din ve vaatleri açıklayan bir oluşum.
hesabın var mı? giriş yap