• 9. nesil yazar.

    nicki gayet güzeldir.
  • deathnote adli animedeki bir olum meleginin adidir.
  • sanki tandıık bir yerlerden *

    bir uzak yazar
  • (bkz: #18980971)

    evinde friends'in orijinal 10 sezon dvd'si varmış fakat izlemiyormuş bu arkadaş. ben kendisini mesaj yoluyla ciddi şekilde uyardım, kendine çekidüzen vermesi gerektiğini sert bir dille hatırlattım. e-muhtıra verdim resmen !
  • (bkz: ryuk)
  • shinigami ryuk yazip getir butonuna bastiginiz zaman internet tarayicinizda resozluk eklentisi var ise sol kosede vesikalik fotografini gorebileceginiz anime karakteridir. biometrik ve pasaporta uygun bir fotograf degil ama ulke veya alem degistirmek icin pasaporttan cok kara kanatlarina guvendigi icin kendisini cok kiskandigimi soylemeden edemeyecegim.
  • bel ağrıları ile hayatta benzer yollardan ilerlediğimizi düşündüğüm yazar. belki zamanla geçer..
  • death note'un en gamsız, en pişkin ve de en şirin karakteridir. tipi korkunçtur belki ama kendisi eğlenceli bir ölüm meleği olduğundan, bi yerden sonra şirin gelmeye başlar.

    çok fena spoiler içerir.

    --- spoiler ---

    ömrünün son anlarında, muhtemelen kira duymasa da, kira'ya çok pis ayar çekmiş, kalbimi bir kez daha fethetmiştir. şöyle ki:

    “you have lost, light. didn’t i say in the beginning, when you die, the one who’ll write your name down in a notebook will be me. that is the deal between the shinigami and the first human to get their hands on the note in the human world. once you enter prison, i don’t know when you’ll die. it’s annoying to wait. your life is already over. you’ll die here… well, it was good while it lasted. we killed some boredom, didn’t we? we did some various and interesting things"

    ***

    "kaybettin, light. sana başta söylememiş miydim, öldüğün zaman deftere adını yazan kişi ben olacağım diye. bu ölüm meleği ile insanların dünyasında deftere ilk dokunan kişi arasında yapılan bir anlaşmadır. hapishaneye düştüğünde, ne zaman öleceğini bilmeyeceğim. beklemek sinir bozucu bir durum. hayatın zaten sona erdi. şey, devam etseydi iyi olurdu. can sıkıntımızı geçirdik, değil mi? farklı ve ilginç şeyler yaptık."

    --- spoiler ---
  • bence çok iyi birisi ve dağların bununla bir ilgisi yok. aslında özünde oladabilir*
  • ülkedeki yemekler yüzünden çok pis vicdan azabı duyuyorum bazen, dönsün ülkesine yesin hepsinden. aaa.

    zorunlu edit: düşünceli, zarif, samimi, cool. ayrıca çoğalarak dönecek yurda ve umuyorum ki çok güzel olacak!
hesabın var mı? giriş yap