• kore sayesinde show habere ceza gelse ne mutlu olurum. şimdi derler biz habercilik yapıyoruz diye ama show haber olunca bir gülme alıyor beni.
  • bu ülkede show tv izleyen gerzekler varmı hala?
  • gectigimiz gunlerde show tv'de yayinlanan bir haberde, güney koreli katil bir adam icin, tutup da "güney kore cumhurbaskani"nin fotografini kullanmalari olayi.

    google'a "guney koreli adam" yazip, karsilarina ilk cikan fotoyu mu kullandilar nedir, saygisizlar :/

    su an twitter, guney korelilerin, "turkiye, guney kore'den özür dilesin, tum turkiye turlarini iptal edelim" serzenisleri ve mesajlariyla calkalaniyormus.

    g.kore'de yasayan turk youtuber: https://youtu.be/q9b5ptvu1a8

    haber
  • güney kore; türkiye(toki) hastagi açıp yağdırıyor hakaret küfür ne var ne yoksa bizde kimsenin olaydan haberi yok. (çünkü koreli deegilmi ya hepsi ayni ne fark eder kafasinda bütün herkes! ama bu ülkenin cumhurbaşkanını katil ilan ettiren malların bilmedigi birsey ki hic biri ayni değil .)

    show tv de işte ayrı ergen ruhlu bir kanal güya araştırmacı gazeteciler çalışıyor.. torpilli amcaogullarını işe al sonra ortaligi karistir.

    ışın garibi güney kore zaten tabir yerinde ise "ossuruktan nem kapan bir ülke" koredeki türk youtuberlari bile linç etmeye başlamışlar sabahtan.

    edit:
    kim jong hyun öldügü zaman "kim öldü" gibi ergen espirisi haber yapıp reklam prim kasarken iyiydi..

    edit2:
    ali ertuğrul'u ne kadar sevmesemde haklı ozellikle 1. dakikada söyledikleri zaten kendi para kazandigi nokta. krizden payda çıkarak tek insan kendisi olabilir...

    edit3:
    güney korenin özür beklediğine dair resmi haber linki : https://twitter.com/…status/972817193225342976?s=12

    edit4: aradığınız show haber linkine ulaşamazsınız çünkü güney kore direk silinmesini ve resmi bir özür dilenmesini talep etti. . üstteki arkadaşa resmi bir iki link attım kendisi ali'ye reklam yapmak için başlık açtığı için muthemelen paylaşmıyor ama show tv aksam haberlerinde resmi bir özür konuşması yapacak...

    edit5: show haber üstün körü özür dilediğine dair bir konuşma yaptı ancak anlamadığım türklerden neden özür dilenmiyor? olayda moon (cumhurbaşkanı) olmasa sallamasyon fotoğraf kullanarak yalan haber yaptıkları gerçeği ortaya çıkmayacak? enayi yerine koyulan bir ülke olarak siz bunu hakediyorsunuz demeye falan mı çalışıyor? hoş oturup özür dileme haberini bile izlemedim sadece özür kısmını atmış arkadaşlar ordan gördüm hala merak ediyorumkendi halkından neden yalan haber yaptıkları için özür dilemiyor acaba?
  • şaka gibi bir ülkeyiz resmen *
    haberi hazırlayan arkadaş sanırım yaptığı işten o kadar sıkılmış olacak ki google’dan karşısına ilk çıkan resmi habere konu malzemesi yapmış.

    tanım: rezalet gibi rezalet.
  • haber yapmak için malzeme arayan show tv acaba bunu da haber yapar mı?
    röportaj adama malzeme olacağı kesin. davacı düşünsün kendisine.
    tanım: hakikaten rezalet.

    edit: düzeltme
  • büyük rezalet. korelilerin bizlere küfürler savurmasına neden olmuş. özel bir kanalın yaptığı bize mal edilemez deniyor ama bence edilebilir. yurdum insanı aynı şey kore'de rte olarak yayınlansa sadece kanalı mı eleştirecekti acaba, havada uçmayacak mıydı
    .... çekik gözlüleri, ... japon askerler filan

    nasıl ki nato bir askerinin yaptığı şeyden dolayı bizden küfür yediyse ve özür dilediyse bizim de yapmamız gereken odur bence.
  • show tv: seni seçtim, sen farklısın japonsun bi kere asdjkhhdhk*
    (bkz: gora)
  • şöyle bir örnek;
    türkiye'de kaybolan filipinli bir hizmetçinin 1 yıl sonra derin dondurucuda ceseti bulunsa ve güney kore televizyonu bu haberi verirken cinayeti yapan ev sahibinin fotoğrafına recep tayyip erdoğan'ı koysa ne olurdu.
    bakın yer yerinden oynardı, bütün basın ayağa kalkar, sokaklarda bayrak yakmaya başlanırdı. tabii bu tepkide normal değil fakat kendimize yapılınca cozutuyoruz.

    bu arada fotoğrafta ıvana trump ve güney kore devlet başkanı moon var, ikisi katil çift gibi oluyor. tokalaşma görüntüsünü almışlar.

    edi; https://twitter.com/…_gum/status/972715112178970624
    zamanında biz size yardım ettik, sittir git diyor. yaklaşıma bkz
  • bu kadar kolay mı koca bir ülkeye yalan haber servis etmek? sorumluların ceza almayacağı kriz olayıdır.
hesabın var mı? giriş yap