• başlık özürlüsü olduğumun farkındayım. e siz de kusuru affedin, olmaz mı?

    gelelim asıl konuya.

    show tv ekranlarında çukur dizisi var. teksas'ın türkiye versiyonu mübarek. bu dizinin son üç bölümünde show tv kendi ayağına itinayla sıkıyor, farkında değil.

    takip edenler bilir ki dizi senaryosuna göre çukur'da eroin yasak. kullanımı, üretimi, pazarlaması cart curt... diziye göre yasak. mahallenin lideri yamaç koçovalı istanbul'u alacağım hayaliyle sıka sıka ilerlerken bu kez istanbul'un en sağlam babasına, çağatay erdenet e çarpıyor. hasılı kelam yamaç ona, o yamaç'a; çukur erdenet ailesine, erdenet'ler çukur'a derken kavga gürültü sürüyor... çağatay erdenet son hamle olarak basını satın alıyor, emniyete girip ailesinin adıyla aba altından sopa sallıyor hatta. habere göre çukur mahallesi eroinin başkenti, imalat yeri vesaire... çukur ailesini basın yoluyla yalan, asparagas bir haberle rezil rüsva ediyor. hatta bu yalan haber yüzünden masum olan çukur ahalisi, ekmeğinde olanlar işsiz kalıyor.

    evet evet, bu haberi yapan da show tv. dizide izlenilen haber kaynağı show tv. yalan, asılsız haberi paylaşan, araştırmadan para baronun hizmetinde olan medya kaynağı show tv. kendi dizisiyle kendini haftalardır vuruyor da haberi yok.
hesabın var mı? giriş yap