• reddit'in açık ara en güzel bölümü.
    hayat ile ilgili bütün aklınıza gelen saçma sapan ve bir o kadar da gerçek konulardan bahsedebileceğiniz i-na-nıl-maz bir pencere.

    en iyilerden bir kaç örnek vermek gerekirse:
    -1 nisan gerçekten insanların haberlerde olan olayların gerçek olup olmadığını sorguladıkları yılın tek günü.
    - geçmişe gitmek isteyen herkes zamanda bir kırılma yaratıp günümüzün etkileneceğinden korkarlar, peki ya neden şuanda yaşayan insanlar gelecekteki bir kırılma(değişme) yaratmak için bir şey yapmazlar?
    -ülkenin geçmişi hakkında bir az bile olsan utanmıyorsan, ülkenin geçmişi hakkında hiç bir şey bilmiyorsundur!
    -gym salonlarının ilk aylık parası çok yüksek olmalı ve devam ettiğin her ay bu paranın bir miktarını geri alabiliyor olmalısın!
    -"uykuya dal ve yarın daha iyi bir gün olacak" sözü bilgisayarı açıp kapatmayı denedin mi sözünün bir diğer versiyonu değil mi?
    -eğer bir firma kendisiyle çalışmayı kestikten sonra bana indirim yapmayı teklif ediyorsa, benden normalin üstünde para aldığını kabul ediyor demektir!
    -alkol içtiğinizde sadece gelecekten mutluluk ödünç alıyorsunuz demektir.

    ve son olarak;
    - insanlar gittikçe aptallaşmıyor, sadece aptallar sesini duyurmaya başladı!
  • en leş örneklerini sol frame'de görebilirsiniz.
  • bir word dosyasını pdf formatında kaydetmenin, kağıdı şeffaf dosyaya koymak gibi bir şey olduğunu fark etmek bunlardan biridir.
  • saçma sapan instagram sayfalarının geçim kaynağı olan reddit oluşumu. boş kaldığım çoğu zaman burada zaman geçiriyorum ve yazılan çoğu yazının bozuk, anlamsız çevirilerine sürekli denk geliyorum. birde yorum kısmına “adminn nerden aklına geliyor yaa” “aşırı zekisin be” falan yazıyorlar.

    buradan ulaşılabilir.
  • an itibariyle benim de favori subredditimdir. gecen birisi "bir gün hickirma kavrami hayatimizdan direkt olarak ciksa insanlik olarak bunu en erken ne zaman fark ederiz?" seklinde bi' dusunce yazmis. cidden ne zaman fark ederdik lan?
  • aklıma takıldı. acaba ileride yazı yazma işi nasıl olacak? şuan bir kısım insan eliyle yazmayı bıraktı. artık klavye harfleri ile yazıyoruz. böyle ders notu tutanlar bile var. peki ileride çocuklar yazı yazmayı yine eliyle yazarak mı öğrenecekler? yoksa sadece harfleri gösterip klavyeden yazın mı diyecekler? eğik çizgiler düz çizgiler yalan mı olacak? biz hala neden el yazısı öğretmeye çalışıyoruz? artık imzalar bile el yazısıyla değil elektronik imza ile atılıyor. tamamen klavye ile yazmaya geçiş alfabeyi ve okumayı öğrenmeyi çok daha kolaylaştıracak gibi geliyor ama bilemiyorum belki de çizmeden şekilleri tanımamız daha zor olacak.
hesabın var mı? giriş yap