• naomi watts'ın başrolünde olacağı, farren blackburn'ün çekeceği gerilim filmi.
  • filme doğrudan agorafobiye odaklanarak başladık, bence başlı başına korkunç olmak için geçerli bir neden, eve gelen gençlerle birlikte aklım bir anda evde tek başına'ya gitti, film korkunç olmaktan işte o anda çıktı. ama yine de iyi bir oyunculukla kotarılan iyi bir film olmuş bence.

    --- spoiler ---

    gençlerin tek tek şehit düşmesiyle feminist semalara selam çakan filmde en sevdiğim, kızın soğuk kanlılığını en son ana kadar koruyor olması oldu.
    --- spoiler ---
  • (bkz: # 58218387)
  • vasatın üstüne çıkamayan psycho, drama karışımı bir film. kesinlikle korku filmine gidiyorum diye gitmeyin. izlenir ama o kadar da kötü değil.
  • çok güzel olmasada yaptığı eski film referansları yarattığı psikolojik gerilim naomi watts falan gibi öğleler sayesinde seyretmeye değer bir film. galiba bi yarışmada en iyi senaryo ödülü mü ne kazanmış gerçi senaryo biraz kopya bence ama neyse.
    --- spoiler ---

    herşeyden önce film metafiziksel korku öğeleri içermiyor ama filmin ilk yarısında sanki ruhlar öcüler cıkacakmış gibi gösteriliyor zaten filmin ilk yarısını tamamen gereksiz çekmişler. film yukarıda bir yazarın belirttiği gibi psycho dan izler taşımakta hatta birçok filmden izler taşımakta ama bence film the god son filminin yenilenmiş hali gibi(macaulay culkin yasıyomu hala acaba) hatta final sahneleri nerdeyse aynı the good son filmi baya baya filmdi gerçi.
    --- spoiler ---
    velhasıl kelam ortalama bir film olmuştur psikolojik gerilim sevenler bakabilir.
  • hitchcock'un sapık filminden araklamaların olduğunu düşündüğüm film. gayet vasatmış diyebilirim. naomi watts hatrına anca işte..

    inceleme yazısı spoiler barındırır.
  • tek mekanda geçen çoğu gerilim/korku türündeki filmler içerisinde bence birkaç tık yukarıda yer alabilir. bir kere gizemini uzunca bir süre koruyabiliyor. bu yönden başarılı. başarılı bulduğum diğer bir yönü ise; doğaüstü olaylara, ruhlara, cinlere falan girmemesi. çünkü doğaüstü zımbırtılar işin içine girince çoğu film saçmalıyor. aslında ilk başlarda öyle bir izlenim bırakıyor ama sonradan bambaşka şeylerin döndüğünü anlıyorsunuz. bu açıdan bakınca hafiften ters köşe durumu da var diyebiliriz. filmin imdb puanı oldukça düşük, gişede de çakılmış sanırım. ama izletiyor kendini. zaten altı üstü 91 dakika.

    edit: bahsettiğim 2015 değil 2016 yapımı olandır. aha şu; http://www.imdb.com/title/tt2582500
  • başıyla sonuyla tamamen boktan bir film. ergen çocuk son dönemlerin en yeteneksizi olabilir. vakit öldürürüm diye bile başlamayın filme.
  • beğendiğim film.orphan gibi geldi,seviyorum böyle sürprizli filmleri.ergen oğlan ve çocuk oyuncu çok iyiydi.naomi bacım zati iyi.tavsiye ederim.

    fragmanı daha korkunçlu duruyordu ama film dediğim gibi orphan tarzı gerilim.
hesabın var mı? giriş yap